Ya git işine sanki bir benim bu konuda yakınan sacma sacma konusuyosun bi nette dolanda gör bakim düzeltebilicegimiz bişey biliyosan konus bilmiyosan ona buna camur atma
NFS SHİFT berbat kontroller
- 1
- 2
Araç kullanmayı biliyorsan bir aracın virajları en iyi nasıl alabileceğini de bilirsin. Araç kullamayı bilmeyi de bir kenara bırakalım. Formula 1 yarışlarını biraz izlediysen , araçların neden dümdüz gitmediğini , belli bir çizgide gittiğini de bilirsin... Shift' te aynı mantıkla yapılmış bir oyun.
Yarış çizgisini kullanın , çekiş kontrol sistemi , stabilite kontrolü vs. ayarlar ile oyunu gerçeğe en yakın haliyle oynarsınız.
Diğer nfs serilerini de araba yarışlarını da unutun. Simulasyon oynuyorsunuz.
sLm arkadaslar benim bilgisayarımdaki özellikler sunlarr;
Amd athlon(tm) 64x2 dual core processor 5000+
2.59 GHz, 2,00 gb ram
ekran kartı : Atı Radeon Graphics Processor (0x9598 )
512 mb atı readon hd 3600 series
benim özellikler bu ama pc kasılıo :S xp yardım edermisin nedeni ne olabilir
sLm arkadaslar benim bilgisayarımdaki özellikler sunlarr;Ekran kartınız yeterli değil.
Amd athlon(tm) 64x2 dual core processor 5000+
2.59 GHz, 2,00 gb ram
ekran kartı : Atı Radeon Graphics Processor (0x9598 )
512 mb atı readon hd 3600 series
benim özellikler bu ama pc kasılıo :S xp yardım edermisin nedeni ne
Konuyu Hortlaymayın
oyun gayet güzel hem grafik hem ses açısından, kontroller zor ama bir süre sonra alışıyosun, her türlü yarışı geçiyorum ama bir tek drift yarışında çok zorlanıyorum. güzel güzel kayarken araç bir anda 360 derece birden dönüyor. klavyede direksiyonu hafif cevirme gibi bi ihtimal yok belki de o yüzdendir. kamera açısını değiştirme tuşunu bilen varsa söylesin lütfen..
- 1
- 2