arkadaşlar NFS SHİFT 3 gün önce kurdum ve oynuyorum fakat kontroller cok berbat ufak bi dönmek icin tusa basıp bıraktıgımda işlemiyo bile durum sizdede aynımı
NFS SHİFT berbat kontroller
- 1
- 2
Çoğu Arkadaşlarımda NFS Undercover ve Carbondada Olmuş Sanırım Bana Diyordu Ki Basıom Bırakıom Hemen Ama Olmuo Dönmüo Basılı Tutunca Olyor Demişti
Bende Sonunda Bir Tanıya Vardım :)
Tanım ŞU ;
Bilgisayarınız Oyun Oynarken Biraz KAsıyor :) Kasmadığı Zaman Hemen Dönüyor Game Booster le Deneyin Ben Arkadaşınkine Denedim Oldu :)
Ayrıca Ayarlardan da Olabilir...
arkadaşlar oyun çıktı mı yaw? ben ekimde falan çıkcaktı gibi hatırlıyorum...
evet TX3 arkadaşımıza katılıyorum. PC in istediğin kadar hızlı olsun GAMER Klavye + GAMER Mouse yoksa oyundan hiç bir performans alamazsın!!!
oyunu bende kurdum, bende hiç öyle sağ a sol a dönmede veya drift yapma gibi problem olmuyor, ama bende
A4 tech g600 Oyun klavyesi var. Tuşlar ın tepkime süresi çok hızlı ve aynı anda 7 tuşa basılabiliyor.
direksiyon la fln oynamak lazım.
Evet TX3 üstüne tıkladım çok güzel tam bir oyun merkezi gibi, sonra ben Logitech G15 alıcaktım, Vatan da baktım inceledim tuşları çok yumuşaktı hem çift ışıklı sistem hemde bir sürü extra tuş ve anında görüntü için LCD ekran tam bir profesyonel oyun klavyesi. ama fiyatı ozaman biraz pahalıydı 200 küsür dolardı.
bende de önceden RazerCopperhead avrdı kırmızı olanı çok süprdi dah sonra onu kardeşime verdim kendim Logitech G5 aldım :)
ozaman Ayarlardan Olabilir Yani ... Çünkü Sistem Kasıyorsa Bir Sn Pc Kasıyor Bi Sn Pc Oynatıyor Desek Siz O Kasan Zamanda basıyorsunuz ve Dönmüyor Anlatabildimmi :)qatlıyoRm..a en son cıkan oyunların bır cogunda war bu sorun sıstem ne kadar yuksek olsada olmuyo ıste ayar cekmeden kasar...
kontrol kotu faln degıl gecmec algılamıyor kendı rahatına gore dıreksıyon ve bı cok ayar mevcut denıyerek bulabılırsın oyunu kotulemeye gerek yok harıka 1 oyun olmus.
Yenı cıkan bu seri tabikide öbür serilerinden cok farklı oldu...Araç kulanılışı hassiyeti vs. daha gercekci yansıtıldıgı için artık böyle bir oyunu bence klayve tuslarıyla a la sola d le sag dondurmek hiçde kolay degil ve bence zevk alamayanlarda olabilir.... Bide su oyunu oynasanız... [LFS... ] StyleALP'le cok oynadıgımız bir oyun..Grafikleri iyi yarış oyunu ile aynı düzeyde.. Ve cok zevkli diyebilirm...Genel olarak her pc nın kaldırabilecegi düzeyde..
Arkadaşım Kontrollere hiç Çamur atmayın !!! Siz Beceriksizseniz OYUN ne yapsın ???
Biz oynayanlar nasıl oynuyoruz. Tier3 bitmek üzere ne kadar gümüş bronz altın ödül varsa toplayarak gidiyorum sorunu kendinizde arayın. NFS carbon daki kontrolleri beklemeyin NFS Shift in yanında carbon vb. oyunlar gerçekten basit gerçekçilikten uzak atari dönemi oyunları gibi kalır.
beceriksiz meceriksiz bilip bilmeden konusmayın bee ben tüm nfs serilerini onlarca defa bitirmiş biriyim ve tam bi nfs fanatigiyim oyunu kötülediğimzi filanda yok sacma sacma konusup durmayın adam gibi bi soru sorduk varsa bi bilgin fikrin konus yoksa bosa kalabalık yapmayın burda
bazı arkadaslar fikir vermiş sağolun ama pc kasmaz onu atlayalım klavye mouse umda iyi orta seviyeden dah aiyi bi klavye mouse seti tüm oyunları en hassasiyetien kadar rahatca oynadıgım set hassasiyet ayarlarının hepsini %100 de yaptım %0 da yaptım bişey farketmedi ayarlar en sonda 16xAA da 75 fps alıyorum ama tusa bastıgım zaman araba gec tepki veriyo bir tek arac ici ayarları kontrol etmedim bid eonu denicem
Sİstem
Core2Quad 3,20GHZ
8GB DDR2 OC 1333 MHZ
NVİDİA GTX295
TAGAN 800 WATT PSU
Windows 7 64 bit
Biz herhangi ayarlama yapmadan nasıl gidiyoruz öyleyse.. Bende tüm nfs serilerini bitrdim. Shift in kontrolleri simulasyona en yakını. Kontrol edemeyişiniz bundandır. Atari oyunu değil ! Bu yüzden diğer nfs oyunlarıyla karşılaştırma yapmanız dahi saçma !
Zorunaza gidince boş konuşma olur. oturun kasın simulasyon oyunda geliştirin kendiizi yarış oyunlarındaki kontrolleri ufak çocuklarda yapıyor.
- 1
- 2