NFS Shift oyununda baya elırledım 20 cı lewel fılan geldım . bır yarısa gırdıgımde mecburen sana standart bır araba verıyor bolum ıcabı . verdıgı araba chewrolet corvette Z06 bu araba baya guclu bır araba . neyse arabayı secıp oyuna baslıyorum . yarıs basladıgı halde araba gıtmıyor . gaz tusuna bastıgım halde araba patanaj cekıyor :D . vıtesı manuel olarak gecırdıgım halde durum boyle . bılmıyorum sızınde basınıza boyle bısı geldımı .
zaten oyunda cok sacmalıklar var .
NFS shift oyununda sorun bır el atın
oynarken buna benzer durumlarla karşılaştım. bende başlarında bıraktım, virajlardada çok zorluyor diye, neyse.
oyunu kapat aç yap. bi controller den bak.
yok bır baska yarısa gırdıgımde normal demınden berı oynuyorum bısı yok sadece o bolumde o arabada oluyor . acaba bılmedıgımız taktıkmı var . vırajlarda zor donmesının sebebı oyun ayarlarında o sorunu hallettım baya zamanımı aldı ama . yol kontrolunu otomatık yapacaksın kırmızı ok larda araba kendı frenlıyor sarı renklı oklarda ıse araba kendı hız kesıyor yoksa ımkanı yok donemıyorsun keskın vırajlarda lodoslama dalıyor barıyerlere . otekı nfs lerdekı gıbı carpa carpa da donmuyor carptınmı yamuluyor yamulmukla kalmıyor saankı duvara cıvılı kalıyor klavye onun yuzunden eskıdı zaten catır catır ses gelıyor oynarken oyunu ... adı bır klavye olsa yon tusları sımdıye bozulmustu .
neyse benım sorunuma nasıl care bulacaz bakalım . oyun guzel ama sacmalık coookkk.