arkadaşlar ben nfs shift yüklemeye çalışıyorum. english dedim sonra seriali yazdım ama ondan sonra bi sorun çıkıyor.
tamam diyorum yine aynı şey çıkıyor. lüften yardım!!
Nfs Shift yüklenme sorunu!!! ÇÖZÜLDÜ!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.please insert disk nfs shift diyo ama zaten dvd içinde dvd romun
yada ben size resimle gösteriyim ama masaüstünün resmini nasıl çekicem?
hayır yükleme sırasında diyo bunu oyunu açarken değil. seriali yazıyorum sonra bunu diyor.
tmm hemen yapıyorum 5dk.
böyle diyor resimi iki saatte yüklemedi chip online sitesi neyse böle diyor
please insert the disk CD/DVD Need For Speed Shift in drive C:
TAMAM İPTAL
TAMAMA tıklıyorum yine aynı şeyi sölüyor ne yapmalıyım seriali yazdım ileri dedim sonra bu çıktı.
tmm arkadaşlar sorun çözüldü
ilk önce ilk dvdyi takıp winrarın içindeki bütün dosyaları harddiske çıkartıyoruz çıkartmadan önce uyarı geliyor şöyle orda tüm dosyalardaki partları işle diyoruz yoksa sadece o dvddekini kopyalar. bitince winrardan çıkarttığımız dosyaların olduğu yere crack yapıyoruz daha sonrasında autorun.exe ye tıklayıp oyunu kuruyoruz sonra bitiyor. oyunu açabilirsiniz;)
illegal paylaşım yasak da siz baya bir ilerletmişsiniz bravo...!!!
korsan kullanıcıları da aydınlattınız..büyük sevap !!!!!
OSMAN bey herkes sizin gibi zengin değil 1 DVDye 50-90 TL versin.
Verebilen veremeyen ayrı konu. Cchip.com.tr ' da korsan(illegal) içerikler hakkında yardım istemek , yardım etmek. chip.com.tr daki hesabınızın kapatılması ve girişinizin tamamen yasaklanması demektir. Kısaca BAN.tmm arkadaşlar bunu bilmiyodum bi daha tekrarlamam ne biliyim böle olucağını:)