Merhaba Chip Ailesi ;
NFS SHİFT ' i daha akşam aldım yükledim :) güzel olmasına güzelde arabayı hep içindenmi kullanmak zorundayız ben dışından kullanmak istiyorum. Yardımlarınız için Şimdiden teşekkürler.
NFS SHİFT
- 1
- 2
tabikide değiştirebilirsin görüş açısını. gameplay > controllers den ayarlarsın. f çalışmıyorsa.
önemli deil. punisher123, evet soforler gerizekalı, ben bugatti veyron aldım. tur bindiriyorum ha :D
bir şey sorucağım NFS SHİFT nasıl nfs serisinde yeni bir tat mı? yoksa aynı tas aynı hamam mı?
oyundaki yol tutuş bence hiç gerçekçi değil,daha önce simbinin race 07 oyununu bayağı oynamıştım,o oyunu oynasanız emin olun gerçekçi kavramını yeniden tanımlarsınız, ayrıca grid, toca race driver 3,son nfs serileri,flatout serileri,trackmania nations vs. her telden yarış oyunu oynamış bitirmiş adamım,harbi saçma bi kontrolü var nfs shiftin..
oyundaki yol tutuş bence hiç gerçekçi değil,daha önce simbinin race 07 oyununu bayağı oynamıştım,o oyunu oynasanız emin olun gerçekçi kavramını yeniden tanımlarsınız, ayrıca grid, toca race driver 3,son nfs serileri,flatout serileri,trackmania nations vs. her telden yarış oyunu oynamış bitirmiş adamım,harbi saçma bi kontrolü var nfs shiftin..
Yol tutuşu var !.. Şöyle olmayabilir siz bütün kontrol ayarlanı daha doğrusu yardımcı kontrol ayarları (dönüşlerde otomatik yavaşlama, direksiyon hakimiyeti vb. ) ayarları iptal ettiyseniz bu mümkün, araba spin bile atıyor hemde düz yolda giderken, o yüzden bende mecburen açık tutuyordum ta ki bitene kadar. Ama dediğiniz gibi çokta güzel değil ama şu var herkezin o görüntüleri görmesini isterdim :)
Nerede Underground ? :)
nerde grid diyorum, nfsde bu kez araba değilde uçak sürer gibi hissediyorum kendimi ya,altımda asfaltı hissedemiyorum,ayarlara gelince ilk başta tüm yardım falan açıktı,şimdi hepsi kapalı böyle daha kolayıma gidiyor.
Evet.. Aslında haklısınız sanki arabalar uçuyormuş gibi geliyor. Ama bana kalırsa Pist yarışları kötü baknız mesela: Most Wanted, Underground (bana kalırsa herşeyin başlangıcı ve tartışılmaz).. Bu oyunlarda serbest gezebileceğimiz bir şehir vardı (underground 1 hariç).. Şimdide world online var ama sanırım Türkiyede olmıyacak. Demek istediğim çevreyi kısıtlamakla iş olmaz görüntüler şahane ama eksikleri var.
Shift simülasyon ve arcada karışımı olmuş kokpit kamere türünün en iyi örneklerinden yıldız toplama oyuncunun tarzını gösteren bilgiler oyunu farklı yapmış. Her oyundan farklı parçalar almışlar GT Forza Grıd gibi oyunların hepsinden birer parça almışlar ama çalıntı gibi durmamış aksine güzellik katmış şu anda piyasadaki en iyi yarış oyunlarından biri paranız boşuna gitmez ben deli gibi oynuyorum sadece Grıd'i yemiş bitirmiş biri olarak shift biraz basit kaçtı ama dediğim gibi hiç fena deil oldukça iyi bir oyun birkaç eksisi var bana göre onlardan biri drift yarışları çok zor olmuş beni oyundan uzaklaştırdı drift yarışları yağmur gece falan hiçbişey yok hep sabah oluyor yarışlar . Grıd piyasadaki en iyi yarış oyunu ve bizim gibi pc oyuncuları için ilk 5 de shift mutlaka gelir.
arkadaşlar öncelikle merhaba bişi sormak istiyorum ben yeni bilgisayar topladım 1hafta önce fakat hala içine oyun yüklemedim :):) orjinal nfs shift alıcam yrn fkat sistemim çalıştırırmı bilmiyorum..
Amd AthlonII x4 2.6ghz
Gigabyte ma785gmt-ud2h
3gb ram
Nvidia Geforce 9500gt 1gb
cvplarınızı bekliyorum.. :)
- 1
- 2