bi arkadaşım söyledi nfsu 3 yakında çıkacakmış , yeni oyundan beklentileriniz neler ?
-benim beklentilerim ;
>> araç hasar görsün
>> polis olsun
>> harita daha geniş olsun
>> müzikler nfs u 1 kini aratmasın
>> bi de oyun biraz daha zor olsun ,
vs vs ..
sizinkiler = ?
nfs u 3 !!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.hepsine katılıyorum modifiyede çeşitlik vede seneryo daha güzel gerçekçi olsun ..
Eski american arabalarınıda modifiye edebilelim.Yani bir thunderbird veya mustang shelby modifiye etmek cok zevkli olurdu.
kesinlikle sağlam bi seneryo lazım gta vice city gibi...
sB iseneryo çok önemli benim için... oyunlardan etkilenyor onun sayesinde insan hakikatteen yaşamak gibi bi şey yani ama 2 nin seneryosu hiç iyi değildi..
>> Daha çeşitli atraksiyonlar (değişik görevler veya yarış tipleri)
>> Daha fazla modifiye seçeneği
>> Polis (oyundan bezdirmeyecek kadar)
>> Arabanın hasar görmesi
Sanırım bunlar olursa oyun daha zevkli bir hal alacaktır. He unutmadan, müziklerin de nfs1 kalitesine tekrar çıkması süper olur.
- game network - (uydu yayını) . arkadaşım burda izlemiş . ah elimde olsa arzulayana aynı programi tekrar yayınlatırdım . (kaynak ; bir dost )
Evet o kanalı bende izledim ... ve izliyorum shehsu nun arkadaşının bahsettiği olayı bendew gördüm hatta rively mi nedir öle bi şey ditor sonunda eklentiside var..
abicim hasar dediğin colinmcrae deki gibi olur hasar olacaksa öyle olsun
senaryo ise tam gta gibi birşey olcak yani akıcı insanı sıkmayan ve birbiri ile bağlantılı olacak
modifiyede ise motor olaylarına daha çok girilmeli nos un disinda arabayı çok daha hızlandırıan aletler var ornegin egzost a buji takmak gibi fln yani gaza basınca egzosttan uzun sure alev cıkması fln aeodinamik yapıda daha cok oynama yapılabılenecek bır ekrana fln ıhtıyac var benim gözümde
benim bildiğim underground değil "hot pusuit"'in yenisi olacakmış
arkadaşlar benim underground 3 ten beklentilerim:
Daha geniş araba modelleri minibüsler,lüks,büyük arabalar ve dizel arabaların olması
Araçların içten gösterimi
polis olabilir
Araca daha çok aksesuar katılması park sensörü vs.
Yani daha gerçekçi bir oyun bekliyorum
"Need For Speed, Most Wanted" yeni oyunun adı.
alıntı:
Gönderen : shehsuvarbi arkadaşım söyledi nfsu 3 yakında çıkacakmış , yeni oyundan beklentileriniz neler ?
-benim beklentilerim ;
>> araç hasar görsün
>> polis olsun
>> harita daha geniş olsun
>> müzikler nfs u 1 kini aratmasın
>> bi de oyun biraz daha zor olsun ,
vs vs ..
sizinkiler = ?
sana katılıyorum adamım
Kardeş EA Games HP gibi polisli yeni bir oyun yapıyor zaten U3 çıkacaksa bence bunu bir sır gibi saklarlar ve bir anda yayınlarlar!Bu arada yeni çıkacak NFS nin adı Most Wanted.Oyunla ilgili birkaç kısa bilgim var.8 mod bulunacak(Milestones, Knockout, Sprint, Outrun, Best Route, Circuit, Speed Traps vs.)Oyun PC, PS2, GameCube, Xbox, PSP, Nintendo DS ve Xbox 2 için çıkacak yani çok geniş bir oynanım platformuna sahip.Ayrıca oyunun Eylül/Kasım arası çıkacağı söyleniyor.
nfs u 2 dehangi arabayı modifiye edersen o arabayla 1.oluyosun eğer nfs u 3 çıkacaksa ki bence çıkmalı arabalar arasında fark olmalı