selam arkadaşlar anakartım Asus P4P800-X System özelliklerim:Pentium 4.3.0 CPU 3.00GHZ 3.00GHZ 1,50Gb DDR RAM, ATI RADEON 9550 AGP(x453)256mb ekran kartım var sizce çalışırmı şimdiden teşekkürler...
NFS undercover bilgisayarımda çalışırmı?
çalıştırır çalıştırmazsa bilki ekran kartının düşüklüğünden çalıştırmaz ama sonunda çalıştırır çünkü ekran kartın güzel kasarak oynarsın oyunu oynuya oynuya ekran kartını kasarak açabilirsin...;)
zamanında en iyisini almıştım pcnın ama teknoloji geliştikçe yetmiyor oyunu kurdum siyah ekran cıkıyor sonra nfs.exe kapatılacak diyor bunu ekran kartımmı yapar??
bilgisayarın yeterli değil yani bu oyun için....
Evet ekran kartın SM(Shader Model) 3.0'ı desteklemediği için açmıyor tabi doğal olarak.
google'a can u run it me diye yaz ilk siteye gir hangi oyunu istiyorsan tıkla ufak bi paket yükleyip bilgisayarında çalıştırma dercesini göstericek..
o ekran kartıyla bu oyunu açamazsın arkadaşım. Oyun shader model 3 gerktiriyor. Maalesef senin kart bu oyun için eski kalmış.
Arkadaşlar bu verdiğiniz site ne işe yarıyor ya acaba?
orhan6894Arkadaşlar bu verdiğiniz site ne işe yarıyor ya acaba?sistemini seçtiğin oyuna göre test edip çalışıp çalıştıramayacağını yazıyor ama bazen yanlışda çıkıyor.