Merhaba arkadaşlar 2 gün önce elime geçen NFS undercover la ilgili bilgiler vercem
öncelikle Belirtim Oyun direcx 9 10 değil.
Ve karşınızda bu sefer Klasik bir Nfs oyunu yok YanLış duymadınız . Oyunun Grafik motoru dahil çevre Etkenleri Herşeyin Değiştiğini ÇOK AZ most Wanted ı andırdığını söyleyebilirim. oyunda yüzde 70 ine kadar bitirdim Draft, gbi bi çok uygulama bu oyunda yok ayrıca kafa karıştıran motor deiştirme olsun lastikler olsun Çok basit menüleri war ayrıca yapamayanlar için quick upgrade menüsü warki bu harika bi menünün habercisi ;DD . Oyunun konusu genellikle polislerle ilgili Şehir baya büyük.. GErçekçi tabelalar arabanızı çarpınca artık çizilme yerine Bagajın uçması ön motorun görünmesi dumanalr içinde kalması gibi Yeni Efektler konmuş ayrıca. EA GAMEs yetkilileri anti analising üzerinde baya durmuş belliki 6x desteği war onu açınca muazzam bir sahne oluyuşuyor oyunda. Sanki içinde oluyorsunuz müthiş farkedior AA kalitesi bu oyunda..
1680*1050 Vsynic = on diğer Detaylar MAximum Anti analising = 6x Modunda bütün detaylar açık SS ler göstermek istiyorum
POLİSLERDEN KAÇARKEN yaptığım tuzakk :)
İşte şimdilik bu kadar Gelelim sistem özelliklerine.
NFS nin kendi sitesinde yazdığı minimum 2 gb ram Yada daha iyi performans için 3 gb ram olayı kesinlikle bi abartı oyunda şu anda takip ediyorum kullandığı maximum ram 600 mb. 1 gb ramli bir vistada rahatlıkla oynanabilir. İŞlemci Pentium d yada amd x2 3400+ den sonra artık işte ne tür işlemciniz warsa rahatlıkla oynatır gelelim önmli konuya.
her ne kadar sisteminiz yüksek olursa olsun RAm işlemci kesinlikle 2. planda bu oyunda Bu oyun TAM BİR fps Canavarı ekran kartını sömürüyor desem yeridir kesinlikle yeni nesil bi ekran kartı lazım rahat oynayabilmek için ( bana göre rahat oynamak en azından mediuma yakın detay. Oyuncak görüntülerle 640* 480 le oynamanın bir anlamı olmaz bnce. 1280* 1024 te rahat oynamak istiosanız 8600 gt hd 4670 3800 serisi modelleri seçebilirsiniz Anti analising açmanızı önermem ;D )
Oyunda yeni Görevler çıkmış örneğin rakip takımdan bir kişinin arabasını O gideceği yere kadar onu engellemeli onun arabasına çarparak arabasını hurda haline getirmeniz lazm.
Görsel devrimin gerçekten direct x 9 a GÖRE ! yaşandığı bu oyunu herkeze Tavsiye Ederim..
başka merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.
iyi günler.