Slm arkadaşlar.. Nfs Underground 2 ve most wanted oyunları hamachiden online oynanabiliyor... Aşağıda verdiğim ağlara girerek ... nfs serisini hamachiden oynıyabilirsiniz..
Hamachiden başka ağa katıl diyerek aşağıdaki ağlara giriniz...
UNDERGR. 2 HAMACHİ AĞI ;
ağ adı: turnuva26
şifresi: 123
-------------
MOST WANTED HAMACHİ AĞI ;
ağ adı: turnuva77
Nfs Underg.2 ve Most Wanted Usta Hamachi Ağları..
bende yükleyim hamachiden ekleyim ağ adını oynayalım bakalım :)
bnede geçen gün nfs undrgrnd 2 yi yükledim ve oynarken speed 2.exe sorunla karşılaştı ve kapatıldı diyodu ve kapanıyordu sürekli..bende kaldırdımşimdi bazı işlemler yapıp 2 yi yeniden yükledim.hamachi de 2 yi deniym olmazsa mostwanted ı 4 defa bitirdim msw kurucam:)))
Kardeşim undergroundun spped.exe hatası vermesi pc nin vista olmasındada olabilir...Hemen vaz geçme undergroundda zevkli bi online oyunu ve şuanda tutulan en fazla oyunblardan biri mw ile u2 bura mw kousu ama hadi nese :)
Belki pcen oyunu kaldırmıyoda olabilir...Oyunu sil tekrar kur hamachiden online oynamaya başla...Yİne olmassa mw yi kur...
Evet valla o ağlardayım çok güzel ağlar yarış yapıyorum hep
Ağ Adı : Cayır Cayır
Şifre : 123
Cayır Cayır yakarım diyenlerin adresi :D
most wanted a bende geliyorum.
kardeş şifre 123 te kabul etmiyo bunu en az 4 karakter olucak nasıl yardım et
bilmiyorum. bendede girmedi.
kardeş şifre 123 te kabul etmiyo bunu en az 4 karakter olucak nasıl yardım
Emre ben ağın sahibi razor... Ağları aynen yazın ve şifresinide 123 yazın.. Ağlara şifre yazmadanda girebilirsiniz...
Ağları tekrar yazıyorum .. en güncel hamachi serverleri.. Most wantedde ve Undergroundda yakında blacklist yarışları başlıcak.. kendine güvenen herkez gelsin..
Most wanted ağı ;
turnuvamw
şifre 123
------------
Underground 2 ağı ;
TURNUVA58
şifre: 123
kendi adıma söyledim zaten ? şahsım adına.
bende sızınle oynamahk ıstıyorum ama aglar dolu gorunuyor :S lutfen gncel aglar ___???
bende sızınle oynamahk ıstıyorum ama aglar dolu gorunuyor :S lutfen gncel aglar ___???Arkadaşım ağlar güncel... Ama hamachide bi sorun var programda ağ sahipleri çevrımdışı olduğu anda kimse giremiyor.. ağ dolu msjı alıyor...Biz mümkün olduğunca online olmaya çalışıyoruz.. demekki sen olmadığımız ana denk gelmişin..
Yada ağları yanlış yazmış olabilirsin.. çünkü genellikle hep açık.. ağları aynen yazın........
Nfs underg. 2 ağı:
hamachi ağı: turnuva26
Nfs most wanted ağı:
hamachi ağı: turnuva77
şifre: 123
katılın ağlara...... hemen oynayın...
Son Düzenleme: RaZoR58 ~ 12 Temmuz 2014 00:02