arkadaslar oyunun %50 sini bitirdim,hersey normal fakat haritada yeni yarış yok,gercekten bi anlam veremedim.bi kac kere daha olmustu bu bana,sonra bi anda ortaya cıktı yarıslar.niye cıktıgını bilmiyorum.ama sehirde dolastıgımda bazı yarıslar buluyorum,onlarıda gectiğim halde yeni yollar acılmıyo.bi cevap verirseniz sevinirim.naaapmam lazım?
Nfs Underground 2 de Yarışlar Kayıp.Yardım!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bende de buna benzer birşey olmuştu . yanlış hatırlamıyorsam yarış aracımı cip olarak seçince haritada bikaç yarış daha belirmişti .
Arkadaşlar seçtiğiniz arabaları modifiye ettirin.Motor parçalarının yenisini taktırın
yeni çıkan herşeyi yaptırınca yani görsel puanınız çoğalınca yeni bölümler ortaya çıkar.
Bende de olmuştu ben böyle yaptım.
Abi o oyunu world map'te oynamayın oyle olur[:o)] Sen arabanı güncelle, etrafı bir gez gizli yarışlar falan var onları oyna(gizli dediğim haritada görünmeyen) hatta yeni bir araba al eclipse al en güzel araba o...
shadycolossus'un dediği gibi world map tan hallet
ya arkadaşlar world map ne ya?haritanın üstünde world ma yazıyo ama nasıl halledicem pek anlamadım.onu nası deiştirecez.bi yardımcı olunda yapalım
alıntı:cipi kullanmadan oyun kapatmışlığım var
Gönderen : shehsuvarbende de buna benzer birşey olmuştu . yanlış hatırlamıyorsam yarış aracımı cip olarak seçince haritada bikaç yarış daha belirmişti .
Oyuna gir, kendi bölümüne gir, return explore modeyi gördüğünde menüde ilerleyerek eşşek kadar "WORLD MAP"yere gir bak bakalım yarış var mı? yoksa dışkıyı yedin demektir. Baştan başla oyuna[:0]...
Ama bu sefer arabanı SMS system'deki msj lara göre güncelle...
Ben % 70 e geldim ve oyunu tamaladın mesajı geldi...her şeyim full her şey ama %70 yazıyor..oyun tamalandı mesajını aldığıma eminim...neden olabilri..bir hatam vardı..mesela haritada drift ler var dimi hep drift yapardım yani belli bir yarış türünü tamamen bitirmeye çalışırdım..o sırada bazı yarışlar kayboluyordu haritadan...
Ben NFS I, II, III, IV, V, Hot pursuit 2, U1'de oyun kapatmış adamlardanım ama bu NFS'nin en çok sorunu olan oyunu. Siteleri takip ederek yamaları indirin. Başka çaresi yok...
Onkan hallettin mi? merak ediyom
ya yok be sevgili arkadaşım olmuyo olmuyo.kafayı yiyecem valla ya.world map taki tamamlanamayan yarışlar varmış onlarıda bitirdim oyunun yüzde 65 i tamamlanmış oldu.biraz daha gezdim bi sprint yarışı buldum aha tamam dedim demekki eksik olan buymuş diye yine bişey çıkmadı.yollarda rakip arabada kalmadıki yarış yapıyım.sadece ben varım yollarda acaip zoruma gidio bukadar bitirmişken.arabaya kendi zevkimden vazgeçerek en son parçaları bile taktım ne varsa ama yok yok..bu ea games e hergün küfrediyorum valla böyle salakça bi hata nası yaparlar ya oyundan zevk alamıyoruz resmen çile çekiyoruz.araşturdım bu dertten muzdarip baya kişi varmış he bu arada bi tanede cip aldım onlada yarışları bitirdim.bi çözüm yolu söyleyinde halledelim şunu arkadaşlar
Dün kuzenimde de aynısı oldu beceremedik... abi ama küfretmeyin bir daha başlayın oluyo bazen böyle baştan başlayın biliyom zoruna gidiyo onkan ama başka çaresi yok üzgünüm
bu oyun varya benide deli etti kaç kere baştan başladım world maptaki yarışları bitir bi bak hala hiç bi yer açılmamış hadi baştan!!!arkadaşların dediğine göre gizli yerler varmış onları bulunca bölümlerde yarışlarda seriliyormuş önüne!bütün şehri gezdim kağnı gibi yok abi hiç bi yerde yarış falan!!!bir hafta dolaştım şehirde en sonunda tekrar başladım.birazdan yeniden başlicam!!!nedir bu çileeeee ea!!!!kimse bilmiyormu bunun çözümünü yaaa!!!!
Arkadaşlar açamadığınız bazı dükkanlar var demek internetten oyunun haritasını indirin bakın nerede dükkanlar bulun dükkanları halledin..Birde bana %70 de tamamladın mesajı geldi..sizde tammalmaış olabilirsiniz...Mesaj kutunuza bir bakın..ingilizce biliyosanız biraz da anlarsınız..ben dediğim gibi %70 te tamaladın mesajı geldi..
Unutmadan..Bir tane de jip satın alamanız gerek tiğini ve onu da donatmak gerektiğin unutmayın...
ya arkadaşlar oyunu tam uninstal ediyodum ki birkere daha deniyim dedim allahın işi valla bu sefer hallettim.aslında jip almıştım önceden yarışlara katılıp faça da yapmıştım arabayı ama bişey olmamıştı.birkere daha jip aldım yarışlara katıldım ve işte o an!! acaip sevindim dvd ler açıldı. şimdi oyun bitmek üzere.ama bu oyuna gıcık olduğum gerçeğini deiştirmez.herkese teşekkür
Bakın Onkan çözmüş işi neyse bu hatalar "Most Wanted" te olmaz inşallah hadi bakalım. Bu arada most Wanted'in türkçe olarak tanıtımı olan bir site yazar mısınız?