beyler underground 2 nin muziklerini mp3 e falan ceviren bi prog. var mı veya wma wav falanda olur..?
nfs underground 2 müzikleri...
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ea games sin sitesinde oyunun dosyalarını bul nfs underground music editor diye bir program var du programı kullanarak müzikleri mp3 olarak dinleye bilirsin bunu yaparkende music match juke box ile kayıt edebilirsin sanırım.umarım işine yarar
herhalde sadece NFS-Undergroud İçin program var 2 için çıktımı bilmiyorum ama müzikler yine güzel seçilmiş
Freeland - "Mind Killer" (Jagz Kooner Remix) bu sarkinin mp3 unu ariyorum ama bulamadim halen....
oyun daha yeni çıktı soundtrack cd'si çıkarsa bulursun
alıntı:
Gönderen : aragorntheelessarea games sin sitesinde oyunun dosyalarını bul nfs underground music editor diye bir program var du programı kullanarak müzikleri mp3 olarak dinleye bilirsin bunu yaparkende music match juke box ile kayıt edebilirsin sanırım.umarım işine yarar
arkadaslar bu siteden http://s2.yousendit.com/d.aspx?i ... 0EE07EBD66444FD1FBF Need for Speed underground 2 nin sarkisini indirebilirsiniz. Snoop Dog feat. The Doors '' Riders on the Storm''(Fredwerck Remix)