bence nfs u 1 in müzikleri nfs u 2 nin kine beş basar ve nfs u 1 in içinde de en güzeli ;
Element Eighty -> Broken Promises
nfs underground serisinin en güzel müziği ?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.elementy eighty,static x,lost prophets.
arkadaşlar biri bana şu sanal bellek olayını anlatabilirmi.oyun oynayamıyorum ya huuu.
-intere- sorduğun sorunun cevabını burada alman zor abicim . niye diye sorarsan forumun başlığına bak abicim. valla elvis32 görmesin kızar.neyse o gelmeden ben kaçayım.yine azar yemek istemiyorum :-)))
arkdaşlar 2 nin bütün müzikleriwar 1 in tüm müziklerine sahip olanlar bana werebilir mi?
ben de nfs u 1 in müzikleri var ama nası vercem ?
Hemde baya zahmetli olur.. Fakat isimleri arkadaşa verirseniz bi download programı ile kolaylıkla indirebilir netten.. Artık underground müzikleri herkeste var...
1-eğer bilgisayarında nfs u 1 kurulu ise "music_extractor_1.0.0" bu prog. müzikleri .wav formatına çeviriyor.ilk önce bunla daha sonra da uygun bi prog. ile mp3 formatına çevirebiirsin.ben böyle yaptım .programı bulamassan bende setup var mail ile yolarım ok ?
2-yukarıda bahsettiğim prog. isimleri böyle verdi arama motorlarında karşılığı bulunur mu bilemem ?
00 Unknown - Unknown
01 Overseer - Doomsday
02 The Crystal Method - Born Too Slow
03 Rancid - Out of Control
04 Rob Zombie - Two-Lane Blacktop
05 BT - Kimosabe
06 Static-X - The Only
07 Element Eighty - Broken Promises
08 Asian Dub Foundation - Fortress Europe
09 Hotwire - Invisible
10 Story of the Year - And the Hero Will Drown
11 Andy Hunter - The Wonders of You
12 Junkie XL - Action Radius
13 Fuel - Quarter
14 Jerk - Sucked In
15 Fluke - Snapshot
16 lostprophets - Ride
17 Overseer - Supermoves
18 FC Kahuna - Glitterball
19 Blindside - Swallow
20 Lil Jon & the Eastside Boyz - Get Low
21 Mystikal - Smashing the Gas (Get Faster)
22 Dilated Peoples - Who's Who
23 Nate Dogg - Keep It Coming
24 X-ecutioners - Body Rock
25 Petey Pablo - Need For Speed
26 T.I. - 24's
Çok sağol baba yardımların için ben programmı arar bulurum..
Sanada 2 nin müziklerini verebilirm eğer sende yoksa..
yok abi sağol, ben 2 nin müziklerini oyunu alır almaz hallettim.ama 2 nin müziklerini hiç beğenmedim !
tabi abi.nfs u 1 in müziklerinin eline hiç bir oyun müziği su dökemez.nfs u 1 in içinde de Element Eighty -> Broken Promises en iyisidir. nokta
Prens of persia nınkileri bide HL2 de görev yaparken arada çıkan müziklere hasta oldum abi bulanınız vede bileniniz varsa bi haber etsin...
program ile uğraşmak istemeyenler nfs u 1 in müzikleri burdan indirebilirler -->> "http://www.themp3king.com/album.php?album=all&sanatci=NFS".(buda 1.sayfada yazdığıma '3.' madde olsun bari)
Bu liste i oldu işte, teşekkür ediyor ve bir ricada daha bulunmak istiyoruz. Ya ben nfs 1 coktan kaldırdım. Şöyle bişi yapmadan kaldırdım lakin. Özellikle ana menü de fon da çalan vardı tabi default durumundakini soruyorum bilmem açıklamam bunun hangisi olduğunu bulabilmanizi sağlar mı? Ek olarak nfs 2 deki müzüklerden sadece ikisi benim favorim: "Lean Back" Terror Squad, "Riders On The Storm" Snoop Dogg feat The Doors