arkdaşlar ben level 7 deyim...multiplayer yarışlarda level 2-3-4 falan beni yenio ve fark atıo :) bildiğiniz level 5 te motoruda güçlendirdim.... nasıl oluoda benim arabam yırtınıo ama yetişemio...
nfs world
ben lvl 20 deyim %90 benden iyi arabalar ve modifiyeli ama ben yarışlarda çoğunu geçiyorum bana soruyorlar neden lvl 20 desim ama hala nissan 240 kul diyorlar lvl 25 ve lvl 30 en iyi arabalar var iyi araba almak içn cash biriktiriyorum..yarışlarda araban da iyi olacak tabii senin arabayı kullanış tarzında önemli...daha iyi para kazanmak istiyorsan daha iyi araban olması gerekiyor ha benim arabam iyi değil ama ben işi biliyorum..
Oynamayı bilicen müdür skilleri doğru zamanda atcan falan filan yarışa başlarkende nitroyla başlıcan bedava nası başlıcam dersen solim gaza bastığında o devir kısmında yani RPM yeşil bi bölüm var yarış başlarken tam orayı tuttturursan bedava nitro verir hemen kulanıo kendi zaten
Evet "Perfect Start" skilli seçmelisiniz ayrıca dönüşlerde hiç gazı keseden sadece vites küçültün öyle bir dönüyor ki.. Daha yolun başındasınız tavsiyem "Silvia" olacaktır araba olarak ama ben T-mobile'ın bedava mazda speed 3 arabasıyla başlamıştım şuan 15level'ım 350z var ve bıraktım :)
Evet bencede NISSAN Slvia çok iyi bir araba hele 12 levela gelince arabayı fullediğinde tadından yenmiyor
Ben 13 levelım şuan boşta mustang var 15 te onu gliştirip onu kullanmaya başlıyacağım sılvıa yı satıp 15 lvl arabalarından birini alacağım planım öyle yani
Müdür adam oyunları bitirdiyse demekki tecrübeli fakat kotu oynuyor o cümleyi düzeltiim dedim :D
arkdaşlar ben level 7 deyim...multiplayer yarışlarda level 2-3-4 falan beni yenio ve fark atıo :) bildiğiniz level 5 te motoruda güçlendirdim.... nasıl oluoda benim arabam yırtınıo ama yetişemio...Dostum şöförlüğün iyi değil demekki. Daha yaşın genç öğrenirsin. Bizim gibi önünde gidenlerin eksoz dumanını yuta yuta öğreneceksin bu işleri. Bizi izlemeye devam et.Son Düzenleme: coskunkolik ~ 01 Ekim 2010 00:30