arkadaslar nfs 2 yi yukledikten sonra oyun acılıyo ... fakat su konusma sırasında yada ondan bıraz sonra yanı belkı bı yuz metre araba surdukten sonra ekran gidiyo pc kendi kendıne reset gibi bişiler atıyo.... sırf bu sorun yuzunden ekran kartının son surumlerını yukledım fakat olmadı...bılgısayarı formatladım tekrar kurdum sorun aynı ... yardımcı olursanız cok sevınırım.. sımdıden tesekkurler
nfs2 benim problemim ne????
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bence işlemcin fazla ısınıyo veya hard diskde bi sorun var
cevap için saol .... harddiskimde sorun olduunu zannetmıyorum ama 3 gun once aldım pc yi işlemcının fanı simdiye kadar hıc calısmadı.. işlemci 3.2 lga. bana bi arkadasım belli bi sıcaklıga geld,kten onra calısır falan dedi dogrumudur????? ... heralde bi teknik servis gorcek bu pc????
olabilir fakat bence kesin işlemci fanından kaynaklanan bir sorundur.çünkü pc açılır açılmaz ilk işlemciye yüklenir ve işlemcin kesin ısınır.yani açılıştan itibaren fanın faal durumda olmalıdır.işlemciler çalıştığı sürece hızla ısınır ve muhakkak dışarıdan bir soğutucuya ihtiyaç duyar.işlemcilerin kendi kendisini soğutma gibi bir şansı da olamayacağına göre sen pc ni teknik servise götür okut üflet :)
kardeşim işlemcinin fanı pc açılır açılmaz çalışır sen fanı bi kontrol et. Dediğin problemin ceabına gelince güç kaynağın dan olabilir. Oyunu açtığın zaman ekran kartı power den normal kullanım dan fazla güç ister power bu gücü ekran kartına aktardığında borda güç azgiderve makina resetlenir. Oyüzden sen powessup'u bi kontrol et işlemci fanınada bi bak. kolaygelsin.
ben bugun bıraktım pc yi aldıım yere adam hala suruculer falan diyo:=) bakalım işallah cok buyuk bi sorun diildir. işlemci fanı pc yi aldıımdan beri hiç calısmadı bu arada... cok tesekkurler.
abi fan calismiyo olurmu ya? cool2n queit amdlerde var onlarda bile acilista fan donuyor... sen belki baska fandan bahsediyosundur. yillar once ilk ise basladigimda 233 mmxi fansiz calistirmaya calismistim masa ustune bile gelmeden kofte kokusu cikti islemciden.. yanimdaki arkadasta bunlar kofteli heralde demisti gerci onda pasif sogutucuda yoktu ama pasif sogutucuyla en fazla ne kadar dayanabilirki? bencde sen kasada baska fanlarda vardir onlarla karistiriyosundur. eger ciddiysende sorunu baska yerde aramana gerek yok
ya kardeş senin fan calışmıyo onu anladık cözümüne gelince gene inşallah doğru tahminde bulunacam bence sen onu power supply a bağlamadın yani şimdi sen kasanın içini acıyosun orada içinden en fazla kablo çıkan aletin koblolarından birini yakalıyosun onun ucundaki plastık 4 girişli yeri senin fanındaki yere takıyosun sorun çözülüyo tamam mı? yani bence böle ilk cevapta tutturmuşum bunda tutturamamış isem o zaman gidecen bi fan alıcan fan her zaman calışır bu arada.tabi ekran kartıyla alakalı olma ihtimali de yüksek ama fan calışmamış ise hiç yani ne diyim birde recep kardeş ya ekran kartından olsa mavi ekran mı gelir yoksa ekran kartı yanar mı acıkcası bana biraz yanar gibi geliyo ama sen daha iyi bilirsin.
alıntı:
Gönderen : darkstarabi fan calismiyo olurmu ya? cool2n queit amdlerde var onlarda bile acilista fan donuyor... sen belki baska fandan bahsediyosundur. yillar once ilk ise basladigimda 233 mmxi fansiz calistirmaya calismistim masa ustune bile gelmeden kofte kokusu cikti islemciden.. yanimdaki arkadasta bunlar kofteli heralde demisti gerci onda pasif sogutucuda yoktu ama pasif sogutucuyla en fazla ne kadar dayanabilirki? bencde sen kasada baska fanlarda vardir onlarla karistiriyosundur. eger ciddiysende sorunu baska yerde aramana gerek yok
Sabah sabah koptum sayende çok sağol...Çok esprili yazmışsın...Allah ta seni güldürsün...Çok Komik geldi ii geldi...
ekran kartım. asus nvidia en6600gt 256 mb... teknik servise verdiimi solemiştim pc yi. ve bana ekran kartının arızalı olduunu solediler ve 1 e 1 deiştirmeye gitti bakalım gelince gorcez sorun cozulmusmu fakat sanmıyorum problemin cozulceen i... yazmaya devam etcem hepinize tesekkurler... ( bu arada işlemcinin fanı calısıyomus kasanın sol tarafı seffaf o yuzden goruntu cok net diildi. actım baktım babalar gibi calısıyo:=)
dun beni cagırdılar teknik servisten... ekran kartının stogu bittiginden dolayı aynı marka [asus] n6600gt silencer takmıslar.. arada 25 $ falan bi fark var. bu nolcak dedim onlar da bu tamammen bizim hatamız falan dediler yani 230 $a silencer aldım... bakalım yarın pc gelcek:)
pc geldi:=) valla taş gibi çalışıyo hersey..... artık sorun falan yok... hepinize teşekkurler...
alıntı:baktım tabiii:=) hele imzandaki linki okuduktan sonra... hepte seni bulmus bu olaylar heralde...:=)
Gönderen : Recep Baltaşii baksaydın bir kere bende 9550 verdim eskisi kalmadı bir üst modeliyle değişitridik dediler..bir de bakarım bendeki 128 bitti yenisi 64 bit...