nfsu 2 oyununda 4. bölümü tamamen bitirbim haritayada bakıyorum alt bölümlerdende tamamlanmamış yarış kalmamış ama 5. bölüme geçemiyorum istatisliklerde oyun bitirme yüzdesi %65 olarak gözüküyor yardımlarınızı bekliyorum.
nfsu 2 devam edemiyorum
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.garrage>race map bolumundekı not complated yazn bolumlerını tamamla bide butun gızlı shop ları bul oyun %100 oluo
%100 oluyo ama oyun bitmiyo haberiniz olsun....
Daha büyük bady açman lazım kaportayı falan genişletiyor...+ görevlerin hepsi bitmediyse oyunun bittine dair bişey görmediysen daha haritada gözükmeyen bi sürü yarış var haberin olsun...
alıntı:
Gönderen : eyupkork%100 oluyo ama oyun bitmiyo haberiniz olsun....
abi nası oluya ya broke burke msj gonderıo bıttı fln dıe
Bitmiyo dostum sokak yarışları yapman lazım...
alıntı:
Gönderen : cursedBitmiyo dostum sokak yarışları yapman lazım...
abi zaten bu dedıgım world mapdeki not comlated yarıslar harıtada olmayan yarısalr sen autrun dıosan o baska cunku onları oyun bıttıkten sorada yapabılıyorsun
bende aynı sorunla karşılaşmıştım ve şunları yapmıştım . her yeri tek tek gezdim gizli yarışları buldum , world map taki yerlere gittim , arazi aracını seçtim ve harita da bi kaç yarış daha belirmişti .
Walla sehsuvar bilmiyorum ama bizim arkadaşın internet cafesinde herkes %100 ü buldu ama yarışın sonunu gören olmadı belki senin yaptığın gibi yaparlarsa bitebilir...
Senaryo bitiyor ama %100 olmuyor anca daha bi sürü açılmayan şeyler var body vb . gibi...
body fln buldugun shoplara gore acılıyor shopların hepsını bulursan boddy de acılıo
alıntı:
Gönderen : shehsuvarbende aynı sorunla karşılaşmıştım ve şunları yapmıştım . her yeri tek tek gezdim gizli yarışları buldum , world map taki yerlere gittim , arazi aracını seçtim ve harita da bi kaç yarış daha belirmişti .
Bende aynen birçok gizli yarışları geçtim gizli dükkanları açtım arazi aracını aldım ve (SUV) yarışlarını da tamamladım hatta oyun yükseltme yamasını dahi kurdum ama aynı oyun bitirme %65 açılan parçalar %80 5. bölüme geçemedim.
dememkki tunç daha hepsini bitirememişin biraz daha gizli yerleri ara...
alıntı:
Gönderen : eyupkorkdememkki tunç daha hepsini bitirememişin biraz daha gizli yerleri ara...
Arkadsaşım ben aramaktan artık sıkıldım boşboş geziyorum o oyunun daha tadı kalmadı.
bencede biyerden sora sıkıyo ama forumun resım destegı olsa mesajı fln atatrdım broke burke nın gonderdıı bitirdin dio resmen manıta ve %100 yazıo nası oluo
Kaportayı genişlettiğimiz o son body açabileniniz var mı?
yaw selim abi broke burke msj gonderdı dıom yaw o mesaj gonderılınce oyun %100 oldu bu bıtmıs anlamına gelmıomu (hiç yarıs yok ortalıkta)
Hayır o mesajdan sonra brooke daha neler yolluyor dostum..
Ya internette NFSU2 nin bi dosyası var oyunda paranı hat safhada dolduruyor belki paranız azdır bulun ohile dosyasını ondan sonra biraz daha dolaşın...
Arkadaşlar ben netten save gamelerini indirdim .. %100 bitmiş baktım bende neler eksik diye ama bi şey anlayamadım.. bide kim bitirdiyse artık bu elemana brooke burke dan ha bire mesaj geliyo anlayamadım gitti..
ben oyunu bu akşam bitirdiimi sanıyorum. En son bir kişiyle başabaş 5 turluk uzun bi yarış yaptım sonra çıkan msj ı anlamadım ama başka da bişi çıkmıyo!