Arkadaşlar nfsu2 oyununu yeni aldığım radeon 9800 pro kartla oynamak istedim.Fakat birtek farlar görünüyor.Heryer karanlık.Acaba sürücüden mi?catalist 4.8 var galiba tam anlamıyorum.Sorunu nasıl giderebilirim.?
nfsu2 de grafik sorunu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Direct X'in en son çıkanını yükle ve sürücünü güncelle.
oyunun ayarlarından bakmayı denedinmi birde direckt x i yüklemeyi unutma
far cry ı sorunsuz oynuyorum.Sanırım direct x 9 var.Bu catalist in en iyi sürümünü nerden bulabilirim acaba?
aynı sorunu bende yaşıyorum anlatayım nfs u2 daha çıkmamıştı nfsu1 i gaye düzgün şekilde oynu yor idim bazım sorunlardan dolayı windows u yeniden yükledim nfsu1 birde binalar buz dağı gibi yol ise tam olarak su gibi idi daha sonra 2 yi aldım yükledim dediğin gibi sadece yol ve araba yı görebiliyorum,dışın da hertaraf simsiyah idi widows un düzgün yüklen mediği konusunda beni bilgi lendirdiler ama henüz windows u silip tekrar yüklemedim istersen deneyebilirsin
diablo50 demişki: onun sebebi ekran kart1n1n yetersiz olmas1...benim 32mb tnt2 de böyle yapıyordu.
arkadaşım ati 9800 pro gibi mükemmel bir etersiz kalıyor ise hangi kartı önerirsin. ayrıca rodeon 9800 kart enaz 128mb yada 256 mb dir hatılatayım.
Diablo süpersin. Biraz düşün, sence 9800 pro gibi bir ekran kartı nfsu2'de yetersiz kalabilir mi?
teorik olarak bakarsan bu imkansız ama ben yinede sorunun ne olduğunu anlayamadım
9800 olduğunu görmedim...Özür dilerim...
O zaman DirectX 9.0c ve Yeni sürücüleri yüklemeni öneriyorum.
arkadaşlar hatırlatayım oyunlar için gerekli olan directx sürüm leri zaten oyunnun içimden çıkıyor yani oyunu yüklediğin zaman otomatikman sürümde yükleniyor.
senin problemin windows unda 3d dosyalası silinmiş,eksik yüklenmiş yada 3d dosyaları ekran kartın için etkin değil.
Bunun önüne geçmek çin windows cd sini takıp windows u üstüne kur dersen sorunun güncellenir...
arkadaş aynı sorunu bende yaşıyordum başlat menüsünden oyunda 3d ye tıkla ve gerekli yüklemeyi yap sonuç alacağını tahmin ediyorum.
nfsu zaten DirectX 9.0c den aşağı çalışmıyor sanırım.
Sürücü güncelledikten sonra ayarlara da bi bak derim.
ya arkadaslar emin degilim ancak bunlarin hic biri ile alakasi yok galiba
cünkü bendede 9600pro 128 var ve ayni sorun oluyor ancak options a gir ordan video u yaris sirasinda cozunurlugu degistir calismasi lazim. bende düsürünce calisti. sonra gene yükselttim ve su an oynuyorum