Herkese merhaba.
yaklaşık 1 haftadır driftlerde takılıp kaldım. Bir türlü yüksek puan toplayıp birinci olamıyorum. Araba modelim AUDI A3. Bu konuda tam olarak ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler.
Herkese merhaba.
yaklaşık 1 haftadır driftlerde takılıp kaldım. Bir türlü yüksek puan toplayıp birinci olamıyorum. Araba modelim AUDI A3. Bu konuda tam olarak ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler.
Daha fazla oynaman lazım dostm... v
Abi varmı böyle bişey ya oyundada geçilemiyor die buraya yazmakmı lazım... Ben geçemedim die ... Yormayın bizi arkadaşlar...
Hastalıkta sağlıkta ama boş işlerde denmiyor orda ....
sadece nasıl yapılacağını sormuştum. bu kadar mesaj yazılacağına yardımcı olmanız daha kolaydı. Ben burada bilginin paylaşıldığını düşünmüştüm. Kusura bakmayın. Sizleri rahatsız ettim.
Yapılacak bi şey yokki dostum hemne celalleniyosun..işte oynaya oynaya örenceksin oyun bu neticede...
arkadaş o kadar laf söylemişler sana. ben bi öneride bulunayım arabanı değiştir. süspansiyon ve tekerleklerini eski stokuna geri döndür ve bi daha dene.
kardeş bana öğreten olmadı . hırs-azim-irade derim ben. birde,ben oyunu ilk önce en basit seviyede oynar ne nedir iice öğrenirim , sonra da en zor seviyede oyunu yerim . gerçi tek oynadığım oyun nfs serisidir . ha "yok ben bunlarla uğraşamam daha kısa yolu yokmu" dersen açalım tezgahı(hileleri).ama hızlı gitsin diye tuşa abanan parmağın ağrısını , son virajda yarış kaybetmenin , bu yolların çilesini özelliklede driftin çilesini ben bilirim kardeş . kısaca yarışlardan sonra gelen msj ların hepsini oku , modifiyeleri mutlaka yap paranın luzumsuz harcama , okuldan çıkıncada doğru eve tamammı
koLay geLsin ßeyLer ßana UndergRound'un Müziklerini indirmemde biriniz yardımcı olabiLirmi ?
veya nerden indirecem :S
bu konu hakkın da bi başlık açılmıştı,ve istediğin şeyler orda verildi dostum::
Aynen o topic te herşeyi konuşmuştuk. Birde kardeşim yetenek ve araba seçimi çok önemli ben mesela peugeot arabalarla doğru düzgün oynayamam ama mazda yla çok rahat oynuyorum her arabanın farklı bi özelliği var...
Ama şuda bir gerçek driftlerde peugeot arbalar driftlerde çok iyi..ama öteki yarışlarda kötü malesef..İNŞALLAH undergraund 3 te peogeot 407 ile oynarız...
Focus ile 167000 puan almıştım.Haritadaki toprak ve kötü yollarda kaydırmak daha fazla puan verir.