arkadaşlar lütfen relax olalım.
nickler....
elvis32ozzeybekDisardaydim bazi projeler vardi. Simdide romanyaya yerlestim forumlari bazen okuyordum ama iste ilgimi ceken olmadikca yazmiyorum. 2 yilda 160 mesaj :) cok bile degilmi :))Gördüğün gibi yaşıyorum :) Forum kurulduğundan bu yana bazen ufak aralar da versem buradan ayrılmadım; seni de bayadır göremedim forumda, aramızda olmana sevindim ;)elvis32elvis presley den geliyor diyelim. 32'nin özel bir anlamı yok, diğer elvis nick'leriyle karışmasın diye seçilmiş bir rakam.sen yasiyormusun yahu :) tanidik eski birisi gormek
ozzeybekelvis32boşver ya mesaj sayısının bir önemi yok ki, genelde herkes mesaj sayısına fazla itibar ettiğimi düşünüyor 6000 küsür mesajım olduğu için, ama alakası yok, öyle olsa konu dışı bölümüne ne diye yazayım, mesaj hitim artıyor mu, hiç yani. Zaten beni iyi tanıyanların bu forumun ortamını sevdiğim için bulunduğumu bilirler; her şeyden önce Chip'in forumunda olmak da bir şeydir yani. Bu foruma girdiğimde daha üniversiteye yeni girmiştim, her şey çok başkaydı o zaman, buradaki ortam da farklıydı, ama çoğu arkadaş maalesef forumu bir şekilde bırakmak durumunda kaldı, yoksa bir gerçekten arkaplanda da görüşür, konuşurduk ve birbirimizi iyi bilirdik. Belki bir gün yine eser kafalarına da, yolları düşer buraya ve bizle beraber olurlar, neden olmasın. Sayende geçmişi de yad ettim :)ozzeybekDisardaydim bazi projeler vardi. Simdide romanyaya yerlestim forumlari bazen okuyordum ama iste ilgimi ceken olmadikca yazmiyorum. 2 yilda 160 mesaj :) cok bile degilmi :))Gördüğün gibi yaşıyorum :) Forum kurulduğundan bu yana bazen ufak aralar da versem buradan ayrılmadım; seni de bayadır göremedim forumda, aramızda olmana sevindim ;)elvis32elvis presley den geliyor diyelim. 32'nin özel bir anlamı yok, diğer elvis nick'leriyle karışmasın diye seçilmiş bir rakam.sen yasiyormusun yahu :) tanidik eski birisi gormekYıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0131 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007arkadaşlar mesaj sayısı artınca noluyor ki ? chip özel bir ödül mü veriyor... böyle şeyleri konuşmaya gerek yok diye düşünüyorum .. mesaj sayılarımızı kontrol edeceğimize burda sohbetin tadını çıkaralım...
KusTaHarkadaşlar mesaj sayısı artınca noluyor ki ? chip özel bir ödül mü veriyor... böyle şeyleri konuşmaya gerek yok diye düşünüyorum .. mesaj sayılarımızı kontrol edeceğimize burda sohbetin tadını çıkaralım...gerek yok tabii, ama bazen gerek oluyor işte, maalesef.Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 01,174 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007sende abartmışsın kardeşim 6071 mesaj olur
mu yawYememiş içmemiş mesaj yazmışsın
bir dostsende abartmışsın kardeşim 6071 mesaj olurneyse sevmiyorum bu muhabbetleri.
mu yawYememiş içmemiş mesaj yazmışsın
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 06,371 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006bir dostYememiş içmemiş mesaj yazmışsın
Nick'imin açılımı..:
C : Adımın baş harfi
U : Soyadımın baş harfi
_ : Alttan çizgi
GS : Türkiye'nin en büyük takımı,Avrupa Fatihi Galatasaray'ımız
7 : Uğurlu sayımYıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0527 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2006ceryan67 Nerden aklıma geldi bilmiyorum... Ekşisözlükte şöyle diyor; ceryan: 60lı yaşlarda elektrik'e verilen addır. erken yaşlarda bu kelimenin kullanılması iyiye işaret değildir. 67 ise Zonguldak yani memleketimin plaka kodu.. İkisi biraraya gelincede nickim oluşuyor...
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 04,805 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2006Konuya dönelim neyse
Benim nickim şöyle oluştu:
İlk mail adresimi alırken(Lycos'tan) nick düşünüp durmuştum.Daha sonra aklıma adımın tamamı ve soyadımın ilk harfi olan tuncab geldi(Tunca'nın tamamı be Bozkurt'un B si)O günden bu güne pek değiştirmedim.GMail adresim de aynıdır.Sadece Hotmail'den hesap alırken değiştirdim.OP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0135 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007tunca'nın anlamı ne peki merak ettim de...
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 04,805 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2006Tunca, Meriç Nehri'nin kollarından biri.Ayrıca her sene en az bir kere taşar
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 01,015 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2006Turksoftware;
Turk=Türk
Software=Yazılım
Anlamınıda TürkYazılımcı olarak düşünmüştüm ve öyle kaldı...OP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0135 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007tuncabTunca, Meriç Nehri'nin kollarından biri.Ayrıca her sene en az bir kere taşartaşkın bir isim yani güzel bir isim
hocam sende taşıp sitemizi sular altında bırakmazsın değil mi...Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 04,805 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2006Yok yok.Bıraksam şimdiye kadar bırakırdım
OP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0135 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007tuncabYok yok.Bıraksam şimdiye kadar bırakırdımiyi baştan bilelim de söylemesi ayıptır ben yüzme bilmem
önceden tedbir almak açısından sordum...Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0452 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009murderer cani
09 aydın'ın plaka kodu
işin ilginç yanı bu ismin kullanım alanıdır. birkaç arkadaş aramızda ortak kullandığımız kullanıcı adı, şifre ve e-mail adresinden oluşur. bu sayede internette takılmadan geziniriz bütün forum sitelerinde geçerlidir.Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 12,310 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2008Açılmıştı galiba Enes ismim 39 Kırklareli (:
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 12,804 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: May 2008adı üstünde işte Sakarboy :)
sakar birisi olduğum için arkadaşlar sakar derlerdi.
zamanında (12 yıl önce)buyüzden ilk mail imi sakarboy@hotmail.com die almıştım :)o gün bugündür alışkanlık olsa gerek tüm forum nicklerim sakarboy dur :)
hangi site veya forum da sakarboy görürseniz bilinki o mutlaka benim :DYıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 4870 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008Hipnozun çok çeşitli tanımı yapılmakla beraber, bu tanımlardan bazıları şöyledir.
“Tıbbi Hipnoz Derneği Başkanı Dt. Ali Eşref Müeezinoğlu Bilinçli Hipnozu: “ Beyinsel fonksiyonların çalıştığı, bireysel denetimin açık olduğu, kesinlikle uyku hali olmadan, istekle gerçekleşen psişik bir durum” olarak tanımlıyor.
“Sağ beynin aktive edilmesi suretiyle kişinin telkin alma yeteneğinin artması”
“Öze dönüş, içsel bir yolculuk”
“Hipnoz değiştirilmiş bir duygudurumdur.”
“Beynin iki yarım küresinin tek bir alanda işbirliği yapması”
“Bilinçaltını isteğe bağlı olarak yönlendirme”
Hipnoz sırasında kişi kontrollü bir şekilde dış dünyadan uzaklaşır ve kendisine verilen telkinler eleştirilmeden, analiz edilmeden merkezi sinir sistemine ulaşır. Hipnoz bir metoddur. Hipnozu uygulayan kişi bu metodu kullanma yetkisine ve becerisine sahip bir kişidir. Kişi kendi isteğiyle belirlediği amaca ulaşmak için hipnozu uygulayacak kişiye güven duyarak kontrolü devreder.
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 11,644 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009scarface bilindik filmin temelindeki felsefeyi anlatmak amacıyla kullandığım nick yani: 'yemişim dünyanın dengelerini ve kurallarını ben yaparım ben yaşarım ben bititririm'
tabi o filmde mantık herkesce aynı şekilde yorummlanmayabilir
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 22,727 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2008pc ve word Microsoft' a ait bilgisayar ve ofis proğramı :D Açık ve belli işte.(MİCROSOF'TU SEVDİĞİM İÇİN ALDIM ASLINDA)
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 11,644 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009bir dostHiç beklemediğiniz bir anda sizi arayıp ailenizle ilgili bilmediğiniz şeyleri size haber vererek sizi bunalıma sokabilirim[*<] dikkatli olun bencene şimdi bu
----------------bir dost--------------------------
korkacak mıyız hukuğu yarıda bırakmış biri olarak bu yaptığının 6 ayla başlayacağını söyleyerekte bende seni korkutmak isterimasıl adım aziz
nick ise ingilizce karşılığı saint diye geçiyor.
ilk başta nickmi şehrin azizleri flim'in adını koyacaktım ama çok uzun olduğu için kısa olan saint seçtim http://images.google.com.tr/imag ... e=UTF-8&sa=N&tab=wi
ve arkadaşlar bana şehrin azizleri diye seslenirler.