Arkadaşlar merak ediyorum.Daha önce böyle bir
konu açıldı mı bilmiyorum.Kullandığınız nicklerin anlamı ne
yada neden esinlenerek koydunuz...
nickler....
ben K@PT@N
kullanırım genelde çünkü hep denizci olmak isterdim babam bırakmadı içimde hasret yani kaptanlık
Aslında benım nickim Raistlin (gerçi profilde onun fotosu var)Dragonlance denen bir dunyada cok tanınmıs bır büyücü. FRP oynayıp kıtaplarını okuyanlar bilirler. Çok hürmetli bir psikopattır kendısı.Kac kere kıtaplarda okurken ağzımın suyu akmıştır yaptıklarıyla.Keşke bende öyle olabilsem demişimdir.
Nacht Marcher
Gece Yuruyen yada Sadece Geceleri
arkadaşlar yanlış sordum galiba, benim bahsettiğim
chip forumda kullandığınız nickler.
mesela benimki Zülfikar:Hz.Ali'nin kılıcının adı ben manevi anlamından dolayı kullanıyorum.
mesela borga...? yada özzeybek...?
borga benım gerçek adım....
Borga-xborga benım gerçek adım....olabilir.anlamı ne peki.
Bir kaç anlamı var.
borgå, finlandiya daki porvoo $ehrinin isvecce adi. helsinki'nin dogusunda eski turistik bir mekan, burada ba$arili bir turk lokantasi da varmi$.
# ahminimce kökeni ortaçağa uzanan (emin değilim) bir erkek ismi.
(jolietjake, 31.12.2001 03:04)
#875028 !?
# rusyada bir nehir*
(mayapan, 05.04.2003 14:31)
#2616590 !?
# kökeni ilk çağlara kadar uzanabilen erkek ismi.
güçlü erkek anlamına gelmektedir.
(dawnspiper, 15.07.2003 16:50)
#3104097 !?
# erkek ceylan anlamına gelen bir isim.
(bkz: ben bunu gördüm)
borga isminin ne çok anlamı varmış genelde insan ismiyle çok çağrışımlı olur sende çok yönlümüsün
zuhahahhaa evet abı bende bırden fazla yön var bazen kafam karısıyo
Bende Korsan Net Team
Tam olarak anlamını bilmemekle birlikte
Korsan İnternet Takımı gibi bi anlamı olyo her halde.
Ne bilem salladım bişey yazdım :)
Ayrıca yaptığım her çalışmaya bu ismin damgasını vuruyorum.
KNT. Yani şirketimin ismi oldu.
Ama ne şirket ama. ehuhuheuheu
BOOMFUNKMCS = freestyler
lise dönemlerinde bu parçayı çok büyük keyifle dinlerdim ki halen dinlerim son ses,kaset ve cd lerini kaçırmadan alınca açacağım nickte onları temsilen BOOMFUNKMCS olsun dedim.
bu müziği dinlemeyeniniz yoktur!
BOOMFUNKMCSBOOMFUNKMCS = freestylervalla hatırlayamadım isminden :)lise dönemlerinde bu parçayı çok büyük keyifle dinlerdim ki halen dinlerim son ses,kaset ve cd lerini kaçırmadan alınca açacağım nickte onları temsilen BOOMFUNKMCS olsun dedim.
bu müziği dinlemeyeniniz yoktur!
Chiemsee; Almanya nin Bayern eyaletinde, Avusturya sinirina yakin, turistik bir göldür. Kiyisinda yasiyorum.
Ayni zamanda asagida amblemini gördügünüz bir markadir.
BEN = BİLİNDİGİ ÜZERE TÜRKÇEDE 1. TEKİL ŞAHIS
ERSİN = İSMİM ŞEHİTLİK ASKER MEZARI VE NİYET ANLAMINA GELİR
CE=2. İSİMİN İLK İKİ HARFİ DİRKİ 2.İSMİM CEMDİR ANLAMI ARAPÇADA BİRLİK ANLAMINA GELİR AMA BEN EN ÇOK CEM SULTANA VERİLDİGİNDEN DOLAYI SEVİYORUM
YANİ BENERSİNCE-----------------:) :) :)
benersinceBEN = BİLİNDİGİ ÜZERE TÜRKÇEDE 1. TEKİL ŞAHIS
ERSİN = İSMİM ŞEHİTLİK ASKER MEZARI VE NİYET ANLAMINA GELİR
CE=2. İSİMİN İLK İKİ HARFİ DİRKİ 2.İSMİM CEMDİR ANLAMI ARAPÇADA BİRLİK ANLAMINA GELİR AMA BEN EN ÇOK CEM SULTANA VERİLDİGİNDEN DOLAYI SEVİYORUMYANİ BENERSİNCE-----------------:) :) :)
süper çok ilginç....
küstah rumuzum neden küstah bilmiyorum . belkide küstahlığı kendime yakıştırdığımdan olabilir.
benimki X-Men deli wolwarine nin adı oradan esinlendim! Böyle bi konu actığın için sağol
logan484benimki X-Men deli wolwarine nin adı oradan esinlendim! Böyle bi konu actığın için sağasıl yorum yazan tüm arkadaşlarım saolsun...
çünkü gerçekten ilginç nickler var ve anlamlarını çok merak ediyordum yada nerden esinlenildiğini...