Arkadaşlar bilgisayara , Norton I. Security Kurdum
Bilgisayara trojan girdi , onu felan silmiş fakat bilgisayar sanki kasıo gibi :S
Sizce nasıl bir virüs programı ?
Norton ile kaspersky'ı karşılaştırırsak hangisi daha iyi sizce?
NIS 2011
kardesım su ıkısınıde kur yukle basıt ama ıse yarar dıye dusunuyorum (combofix) (kavo killer)
kardeşim forumdaki belki 1000.konu bu. Kaspersky mı ,norton mu ? Ama yinede cevaplayacağım.Bir kere en iyi virüs programı diye bir şey olmaz. Birinin kötü olduğu bir noktada diğeri çok yol katetmiş olabilir. Anladığım kadarıyla norton kullanıyorsun ve fazla memnun değilsin. Birçok yönden kendini geliştirmiş Kaspersky'ı önermekten başka bir şekilde yardım edemem sana...
buyur link : http://www.gezginler.net/modules ... anti-virus&lid=1376
kardeşim forumdaki belki 1000.konu bu. Kaspersky mı ,norton mu ? Ama yinede cevaplayacağım.Bir kere en iyi virüs programı diye bir şey olmaz. Birinin kötü olduğu bir noktada diğeri çok yol katetmiş olabilir. Anladığım kadarıyla norton kullanıyorsun ve fazla memnun değilsin. Birçok yönden kendini geliştirmiş Kaspersky'ı önermekten başka bir şekilde yardım edemem sana...Peki o kasar mı ?buyur link : http://www.gezginler.net/modules ... anti-virus&lid=1376
Yani nortondan daha mı az yoksa daha mı cok?
kaspersky2011 kasabilir ancak 2012'si ni indirirsen sorun olmaz sanıyorum
ikisinide kullandım yani kaspersky 11 ve norton internet security 11 kullandım norton ezip geçiyo valla bak buda benim antivürüs testim göz at :)
360' ı gözünüzde büyütmeyin atla deve bir halt değil sadece extra özellik ve bileşenleri var. virüs temizleme mantığuı tüm nortonlarda aynı is için farklı 360 için ayrı virüs veri tabanı yayınlanmıyor hepsi aynı virüs veri tabanından faydalanıyor. kaspersky 2012 oldu artık 2011 yok bu arada panda security ürünleride 2012 oldu.
360' ı gözünüzde büyütmeyin atla deve bir halt değil sadece extra özellik ve bileşenleri var. virüs temizleme mantığuı tüm nortonlarda aynı is için farklı 360 için ayrı virüs veri tabanı yayınlanmıyor hepsi aynı virüs veri tabanından faydalanıyor. kaspersky 2012 oldu artık 2011 yok bu arada panda security ürünleride 2012 oldu.teşekkür ederim peki sence kaspersky ile norton arasındaki fark çok mu?
daha 3 gün öncesine kadar kaspersky daha iyiydi gözümde fakat şimdi norton almayı düşünüyorum ya da avast 6.0