merhaba arkadaşlar ben bugün chip nisan sayısını aldım ve DVDyi takınca şöle bir hata verdi acaba sorun nedir lütfen yardım edin....
chiprun.exe
Uygulama düzgün olarak başlayamadı(0*0000006). Sonlandırmak için TAMAM düğmesine basınız.
merhaba arkadaşlar ben bugün chip nisan sayısını aldım ve DVDyi takınca şöle bir hata verdi acaba sorun nedir lütfen yardım edin....
chiprun.exe
Uygulama düzgün olarak başlayamadı(0*0000006). Sonlandırmak için TAMAM düğmesine basınız.
dvd yi aç içerisindeki index.html dosyasına çif tıkla arairimini görebilirsin
öle yapıncada sayfada hiçbirşey göremiyorum bemeyaz sayfa açılıyo bu arada benim bil. sorun var diye geçen ayki DVD yi taktım no prob.
Bu ayki dvdnin tekinde yani fotoğraf ve video içerikli olanda dvd okuma sorunu oldu bende de.. ama sonra sildim açıldı... benim dvd den mi acaba yoksa dvd mi hasarlıydı. diğeri normaldi çünkü...
bende silmeyi denedim 3-4 kere sildim ama nafile....
Bu ayki DVD'lerimizde bahsetmiş olduğunuz tarzda herhangi bir problem bulunmuyor. Ancak dağıtım sırasında fiziksel olarak hasar görmüş olabilirler. Değiştirilmesi için yardim@chip.com.tr adresine, isim, soyad, adres ve telefon numaranızı da ekleyerek bir mesaj atarsanız DVD'leriniz yenisi ile değiştirilecektir.
mesajı atalı 1 haftadan fazla oldu halen ses soluk yok postayı dört özle bekliyorum ama ne gelen var ne giden