nisan suse de yolda kaldı

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
erk_110
10-04-2008, 17:39   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
86 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2004

sıkıldım bu suse olayından artık. chip dogru dürüst vermeyecekse ilgilenmesin şu linux la. iki aydır tonla zamanım  katloldu. zaten yer doldurmak için veriyo gibisiniz.

yeni- nisan suse imajında md5 checksum error veriyor suse kendi kontrolünde.

DVD
11-04-2008, 15:16   |  #2  
DVD avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2008

Merhaba,

Bu konuda ve DVD ile ilgili her konuda gerekli bilgi ve düzeltme için bundan onra www.chip.com.tr/dvd bağlantısını kullanabilirsiniz. Oradaki bilgiyi buradan tekrar paylaşayım:

Dergideki ISO dosyasını ister Nero kullanıp bir DVD'ye yazarak ister de VirtualBox (() sanal PC yazılımı içinde DVD sürücüye mount ederek kurup sorunsuz bir şekilde deneyebilirsiniz. Şu an Nisan DVD'mizdeki ISO'dan kurulmuş Linux'u sanal PC'mizde sorunsuz kullanmaktayız. Kurulum sırasında görünen Checksum hatasını dikkate almamanızı öneririz. ISO dosyası herhangi bir problem olmadan kurulmaktadır.

PC'nizdeki bazı donanımların uyumsuzluğu nedeniyle sorun yaşıyor da olabilirsiniz. Bu durumda mutlaka yukarıda ismi geçen VirtualBox ya da benzeri bir sanal PC yazılımı kullanmanız gerekebilir. Bu şekilde Suse'yi siz de sorunsuz deneyebilirsiniz.

erk_110
11-04-2008, 19:28   |  #3  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
86 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2004

yanıtız üzre tekrar denedim. virtualbox da imajı chip dvd den baglayarak yüklemeyi yapabildim.

daha önce de virtualbox da önce imajı hd ye atıp cdburnerxp ile yakarak dvd den ve sonra da hd deki imajı baglayarak denemiştim. ikisinde de reporasitory e ulaşılamadı gibi bir şeyler deyip kurulumu iptal ediyordu. ya, zor ama, imaj hd ye kopyalanırken sorun oluştu ya da başarılı son denememde virtualmachine de ağ kartını iptal etmedim bu bir şeyi değiştirdi. Ya da kader yazdıklarımı bana yutturmak içim bir  
0101 oyunu oynadı.