Geçenlerde Habertürk sitesiyle ilgili bir yorum yapmıştım ama ona şu an ulaşamıyorum. Ben mi bulamadım yoksa silindi mi?
Niye göremiyorum
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Forum kurallarına aykırı mesajlar Chip online admin ve moderatör leri tarafından silinir...
İyi çalışmalar...
Kimseye hakaret etmedim sadece düşüncelerimi ilettim. Eğer bu şekilde antidemokratik davranacaksanız 3 yıldır severek takip ettiğim donanım tavsiyelerine uyduğum ve abonesi olduğum dergiden de vazgeçebilirim.
bu tür konuları buraya getirme serayhefe, bunun antidemokratikle alakası yok ya zaten şu kavramı olur olmaz yerde kullananlar yok mu, hep irrite etmişlerdir beni. Bu sebepten dolayı koca dergiyi bırakacaksan buyur, para senin değil mi, al ya da alma.
Forumun düzeni açısından yöneticilerimiz tarafından belirlenmiş kurallar vardır. Bu kuralların dışına çıkıldığı anda herkes üstüne düşen görevleri yapar; ya üyeler tepki gösterir veya admin ve mod lar görevleri gereği mesajı siler veya kilitlerler... Mesajın sana göre bir düşünce belirtme gibi bir anlam içerebilir ama bizlere göre bazen farklı anlamlarda içerebilir bunun demokrasi ile hiçbir bağlantısı yoktur...