nLite hakkinda acil yardim!!

medocy
10-01-2010, 12:37   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
29 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007

Merhaba arkaadslar, sitede yayinladigim bir sorunun cozumu icin nLite programi ile claismam gerektigi sonucuna vardim ama merak ettigim bir kac sey var umarim bu konuda bilgili arkadaslarimiz bir cözüm önerir..

Toshiba marka laptopuma bir türlü ne vista ne xp nede win 7 yükleyebilyiorum sorun ise yükleme asamasinda disk alaninin ( laufwerke ) nin taninmamasi. ben baya bir arastirdim ve cözüm olarak elinizdeki xp veya diger isletim sistemlerine nLite programi ile bu disk alanlarinin driverlerini entegre ederseniz yükleme olacaktir deniliyor tek cözüm bu ama benim simdi bilmek istedigim. misal elimde suan xp cd im var ve ben tosihba nin xp icin gerekli olan tum driverlerini pc ye indirdim simdi bunlari nasil cd ye entegre edecegim ?
yada
indirdigim driverleri suan elimd eolan cd ye nLite ile entegre edebiliyormuyum yoksa bu cd deki xp yi pc ye indirip bunu driverler ile beraber baska bir cd ye mi yüklemem gerekyior ?

lütfen bu konuda yardim edin kafam cok karisik bu driverleri cd ye nasil entegre edecegim ??

HugOBoss___
10-01-2010, 12:42   |  #2  
HugOBoss___ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,011 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

http://www.notebook.gen.tr/noteb ... ta-drivers-t18.html

Son Düzenleme: HugOBoss___ ~ 10 Ocak 2010 13:04
medocy
10-01-2010, 17:57   |  #3  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
29 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007

arkadaslar simdi ben nLite ile guncelleme ve driverlerii yukleyip oyle de denedim ama yine windowsu nereye kurmak istememin istenilecegi yere gelince herhangi bir disk alani bulunamadi diyor!!

ikinici benim laptopum icin gerekli olan disk alani driveri exe uzantili pc de ve bunu cd ye nLite ile entegre edemedim!! lütfen biri yardim etsin bu isin üstesinden nasil gelecegim?

Bilgisayarin markasi ve modelini yaziyorum belki daha aciklayici olur:

Toshiba satellite l300d-21q
amd sempron ATI
suan vista yüklü ama acilmiyor oda

anakart ve diger sistem özeliklerinden anlamadigim icin yazamam

ama disk alani icin bios tan baktigimda karsisinda : cd/dvd  TSSTcorp CDDVDW TS-L633A yaziyor

hardisk icin ise : HDD fw_to02_os2008108a bu yaziyor

simdi bende en sondaki iki tane harddisk ve disk icin driver aradim netten iki tane indirdim ama exe uzantili bunlari Nlite ile cd ye yazdiramiyorum denedim ama almadi! lütfen biri yazsin nasil olacak bu is ?