başlıktada yazdığım gibi bu ımon u ayrıntılı olarak açıklarmısınız.(internette yazılı özellikleri hariç)daha ayrıntılı olarak
tşk.ler
koc06başlıktada yazdığım gibi bu ımon u ayrıntılı olarak açıklarmısınız.(internette yazılı özellikleri hariç)daha ayrıntılı olarakinternet de yapılmış açıklamalar dışında merak ettiğiniz nedir acaba ?
tşk.lerbende bunu çok merak ettim.
merak ettiğim şu mesela açtığım internet sayfalarını açarken tarama yapıyor.mesela virüslü bir siteye girdik diyelim bu siteye girince program uyarı verdi kırmızı uyarı penceresi, bu uyarı penceresi verince güvende oluyormuyuz yani bir nevi güvenlik duvarı korumasımı yapmış oluyor bu imon acaba
ayrıca eset aynı tarama motorunu kullanmıyor mu? 3 ü veya 4 ü yüklesem ne olacak ki tamam yeni sürüm bir çok özelliği var ama gerek duymuyorum.şu an için
3.sürümünü daha önce çok kullandım ss yi
şimdi de bunu yükledim bunu tercih ettim
koc06merak ettiğim şu mesela açtığım internet sayfalarını açarken tarama yapıyor.mesela virüslü bir siteye girdik diyelim bu siteye girince program uyarı verdi kırmızı uyarı penceresi, bu uyarı penceresi verince güvende oluyormuyuz yani bir nevi güvenlik duvarı korumasımı yapmış oluyor bu imon acabaBunu yüklemen bana göre çok saçma. Neden daha önceki sürüme geri döndün? Ayrıca Ess'de güvenlik duvarı, anti-spam, antivirüs, antispyware modülleri var.ayrıca eset aynı tarama motorunu kullanmıyor mu? 3 ü veya 4 ü yüklesem ne olacak ki tamam yeni sürüm bir çok özelliği var ama gerek duymuyorum.şu an için
şimdi de bunu yükledim bunu tercih
koc06merak ettiğim şu mesela açtığım internet sayfalarını açarken tarama yapıyor.mesela virüslü bir siteye girdik diyelim bu siteye girince program uyarı verdi kırmızı uyarı penceresi, bu uyarı penceresi verince güvende oluyormuyuz yani bir nevi güvenlik duvarı korumasımı yapmış oluyor bu imon acabasen burayı anlamamışsın galibahalflife
koc06sen burayı anlamamışsın galibaSenin o dediğin özellik Nod32'nin ilk sürümünden beri var. Ayrıca benim sana anlatmak istediğim o değildi. Ess'nin bazı ayrıcalıkları var diyorum...
koc06merak ettiğim şu mesela açtığım internet sayfalarını açarken tarama yapıyor.mesela virüslü bir siteye girdik diyelim bu siteye girince program uyarı verdi kırmızı uyarı penceresi, bu uyarı penceresi verince güvende oluyormuyuz yani bir nevi güvenlik duvarı korumasımı yapmış oluyor bu imon acabaKoruma yapar ama uyarı görüyorsan o siteye girmekten vazgeç derim. Antivirüs koruması bir yere kadar, sen bile bile o sitelere giriyorsan eninde sonunda bir yerden bir şeyler bulaşır. Klişe bir laf olacak ama, en iyi antivirüs kullanıcının kendisidir demiş atalarımız. :Payrıca eset aynı tarama motorunu kullanmıyor mu? 3 ü veya 4 ü yüklesem ne olacak ki tamam yeni sürüm bir çok özelliği var ama gerek duymuyorum.şu an için
şimdi de bunu yükledim bunu tercih