İyi günler Nod32 adlı programı kullanıyorum. Hata vermeye başladı kaldırmaya çalıştım. Setup dosyası bozulmuş gibi bir yazı çıktı, kaldırmadı. Regedit yardımıyla uninstall dosyasını sildim ama program hala çalışıyor ilginç bir şekilde ama program ekle kaldırda gözükmüyor. Youruninstall gibi programlarla kaldıralım dedik şimdi de bu program çalışan programı görmüyor ne yapabilirim lütfen yardım.
Nod 32 Kaldıramıyorum
Başlangıç proğramlarına bak varsa kaldır.
Başlangıç programlarına nasıl bakacağım bilmiyorum ama Başlat menüsünde hala gözüküyor.
Başlat<çalıştır<msconfig<başlangıç
Başlat menüsünde ona sag tıkla bu listeden kaldıra tıkla
çok sağolun ama şimdi de önceki virüs programını eski sürümünü kaldırın diyor
O hangisiydi?kayıt defterinden uninstalden sildinmi?
evet sildim ama anlaşılan hala kalkmamış
Peki bu proğramı kurmadığnız bi zamana sistem geri yükleme yapsanız ,ama iyi çalışan bir zamana
https://www.chip.com.tr/forum/Nod-32-nasil-kalkar_t99578.html
Vereceğim cevap Uzmanına Sorun'da var biraz terslik olmuş ama neyse...
Tamam olmazsa format atacağım teşekkür ederim iyi günler
Baştan kurabilirsen veya repair diyebilirsen ki bu aşamada bir sorun olacağını sanmıyorum formata gerek kalmaz zaten program kalkmamış diye hemen registry e saldırmışsın ondan böyle olmuş şimdi bide formatla başına iş alma boşuna...
Tamam çok teşekkür ederim ama inanınki 2 gündür uğraşıyorum deli etti beni
Nod32'yi kaldırmak için sadece programı yüklediğiniz setup dosyasını kullanın. Yaptığınız diğer işlemler programı kaldıramamanızla ve birtakım hata mesajlarıyla sonuçlanır. Setup dosyasını çalıştırıp kaldır/remove/uninstall düğmesine tıklayın.
Bunu yapmadan önce de programı kapatmayı unutmayın. Programı sonlandırmak için ctrl+alt+del kombinasyonuyla görev yöneticisine ve işlemler tabına gelin, orda "egui.exe" adlı işlemi sonlandırın. Sonra kaldırma işlemi için setup ı çalıştırın.
Anladığım kadarıyla yarım yamalak bir kaldırma olmuş sizinki. Birtakım programlarla kayıt defterinizi temizlemeniz bir işe yaramayabilir çünkü program hala çalıştığına göre kaldırılamamış tam olarak. Kayıt defteri ve sistem artıklarını temizleyen programların da çalışan bir programın kayıtlarını temizleyeceğini sanmıyorum. Bu yüzden setup ı çalıştırıp onar/repair deyin, program yeniden kurulsun, daha sonra anlattığım yolla kaldırın. Kaldırma işlemi bittikten sonra "gizli dosyaları göster" ayarını açtığınız herhangi bir klasörde sol üst tarafta Araçlar->Klasör Seçenekleri->Görünüm den yapın. Sonra Başlat->Ara ya "Eset" yazın, aramada çıkan Eset klasörlerini silin. (Program Files ve Application Data daki kalıntılar)