ethernet karti nerden bulacam..doğru diyosun da..o 4 bit çözünürlük neden gözüküyo..vga kurunca düzelmezse..ne yapcam..
NOD 32 KURDUM PC ÖLDÜ
- 1
- 2
büyük ihtimal realtek olabilir mi acaaba??saol denicem gidiyorum şimdi arkadaşa işin ucunda 10 TL var nasil olsa..
Mustafa@PCEverest programı ile bakarsın yada aygıt yöneticisinden.
Mustafa Caneverest kur diycem ama 4 bit de çalışır mı ki?
Eğer henüz yapmadıysan arkadaşının ekran kartı marka ve modelinin son sürücüsünün setupını kendi bilgisayarına indir(onda internete girmiyorsa). ASlında giriyor olsa bile kendi bilgisayarından indirsen iyi olur, sonuçta o çözünürlükte çalışmak biraz zor olacak.
Bu arada Eset sistem dosyalarını temizlediğine göre o sisteme güncel bir koruma yüklemekte zaten çok geç kalınmış. O bilgisayara Avira da Kaspersky de bir şey yapamazdı, sonuç aynı; sistem dosyalarının temizlenmesi olurdu. Nitekim forumda sistem dosyaları gitmiş benzer durumlarla karşılaştım; Avira, Kaspersky ve Avast vardı onlarda da. Sistemin köklerine kadar enfekte olnuş bir sistemi temizlemek zaten anti-virüslerin harcı değildir. Önemli olan temiz sistemi zamanında korumaya alıp zararlılar sisteme yayılmadan durdurmaktır.
Bu arada AVG düşük sistemleri de kasar benden söylemesi.
Şu konuyu bir inceleyin.
Oradaki mesajımdan alıntı yapayım:
AVG ve Avast arasından Avast derim. Avast'ın kendi dosyalarını bile virüs olarak gördüğünü söyleyenler olmuş ama forumda Avast'ı kullanan arkadaşlar Avast'ın yeni sürümünün eskisi gibi olmadığını, iyi olduğunu ifade ediyorlar.(Ben ikisini de kullanmadım bu arada)Peki neden AVG'yi önermem:
chaslang(MajorGeeks Forumu Yöneticisi - Zararlı Uzmanı)Yeni AVG 8, birçok kullanıcıda SpywareBlaster, ActiveX Killbit ayarları ve sizi korumak için başka programlarca kayıt defterine eklenen girdilere yanlış alarm verdi. Konuyla ilgili şu linke bakabilirsiniz. Bu sorunlardan dolayı AVG 8'i kullanırken diğer programlara oranla daha dikkatli olmak gerekiyor. Diğer karşılaşılan sorunlar için buraya bakınız.İkisinin dışında Eset Smart Security 4'ü öneririm. Ücretsizlerden ilk önerim Avast, ikincisi Avira.Birçok kullanıcı LinkScannerlı AVG 8'in çok fazla sistem kaynağı kullandığını belirtti. LinkScanner'ı yüklemeyip ayrıca bazı program özelliklerini de devre dışı bırakmayı düşünebilirsiniz. AVG'yi LinkScannersız kurmak isterseniz burada anlatılmış.
Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 02 Mayıs 2009 15:40
- 1
- 2