arkadaşlar nod 32 kurdum pc açılınca ekranda hiçbişey gelmedi.ne belgelerim ne de bilgisayarım.ne yapmam lazım ekran bom boş..nod 32 bütün dosyaları sildi ne var neyok taradı sonra pc ye başlat yaptım herşey kayboldu..format tan başka ne yapmam lazım.
NOD 32 KURDUM PC ÖLDÜ
- 1
- 2
saol mustafa deniyecem ama neden güvenli mod ??
Mustafa@PCGüvenli modda sistem geri yüklemeyi deneyebilirsin.
nod 32 sıldıyse vırus vardır sen gerı yukleme bence
arkadaşlar güvenli modda da aynısı oluyor..bu arada pc benim değil arkadaşın:)pentıum 4 1.79 256 mb ram 32 mb ekran kartı ATİ 7500
neyse daha demin gittim baktım pc açılıyo markası DELL.. maus görünüyo sadece çalışmıyo klavyeden ne yaptıysam olmadı..ctrl alt +del felan..hata verdi.start+E bişey yok.formatladım sonra da 4 bit olarak görünüyo.orası neden öyle.birde özelliklerden bağdaştırıcıya girince dac türü yok yazıyo hepside yok yazıyo yonga türü bellek boyutu yok yazıyo.masaüstüde berbat bozuk gibi:)temalar rezalet..ne yapacam
valla bu kdr ustanın arasında bana pek söz düşmez ama bir şey söylemek istiyorum son günlerde bazı arkadaşların ellerinde özel bir xp cd var perceft xp adında pc hem hızlı bir xp kuruyor hemde tek tek driver aramıyorsun bunun yanında vista temalı xp olarak kuruyor ayrıca kurulum sonunda sana seçenekler menüsünde yüklenmesini istediğin programalrın listesini veriyor adobe, ms office,vs vs tüm programları kuran lisnaslı hale getiyor böyle bir xp cd var onunla denesen
--NOD 32 KURDUM PC ÖLDÜ--
allah rahmet eylesin :P XD XD
(bunu yapmassam olurdum ya kusura bakmayın :D )
Bir bende patlamıyor bu NOD32 :) Hayırdır İnşallah :) BigBang Filan Olmasın sonra:)
cebedexxvalla bu kdr ustanın arasında bana pek söz düşmez ama bir şey söylemek istiyorum son günlerde bazı arkadaşların ellerinde özel bir xp cd var perceft xp adında pc hem hızlı bir xp kuruyor hemde tek tek driver aramıyorsun bunun yanında vista temalı xp olarak kuruyor ayrıca kurulum sonunda sana seçenekler menüsünde yüklenmesini istediğin programalrın listesini veriyor adobe, ms office,vs vs tüm programları kuran lisnaslı hale getiyor böyle bir xp cd var onunlaKesinlike önermiyorum,Bu tür modifiyeli xp'leri ve vista transformation packleri.
En iyisi temiz bir xp cd'siyle format atmaktır,yinede sizin tercihiniz.
evet ya. bende dün format attım sonra hemen nod32 yi yükledim.
baya bi yavaşladı pc. formattan sonra hızlı idi. şimdi bay bi yavaşladı:D
nalet olsun içimdeki bu nod sevgisine artik nod 32 bitti.AVG var:; sorunum düzelince yeniden yazicam..daha arkadaşa gitmedim..çocukta bana yalvariyo:ne olur yap diye..bende kiramadim..hallederiz.canim..dedim nasil olsa CHiP var..demizaten driverlerini buldum şimdi gidiyorum kurmaya...hepinize çok teşkürler.
yok be hata verdi işte:başkasi tarafindan kullaniliyor..yaww masaüstünde hiçbişey yok..ne belgeler nede çöplük:maosu de tikliyorum olmuyor..bişey yok..neyse saol
AdRaMiTiCtrl + Alt + Deletei yapınca görev yöneticisi gelecek kadar çalışıyormu sistem ?
yaw formati dün attim işte ekran karti driveri yokmuş..şimdide gidecem driveri kurmaya bide internete girmiyor..aygit yöneticisinde de vga?? var.ne yapmam lazim..modemin cd sini mi kurmam lazim.
Mustafa@PCFromat mı atıcan ?Son Düzenleme: ADEM-KAYA ~ 02 Mayıs 2009 12:20
- 1
- 2