nod32 2.7,,,Eset Nod32 antivirüs 3 ve 4,,, Eset Smart Security 3 ve 4 ün tarama motorları aynı mı Yani aynı tarama motorunu mu kullanıyorlar virüs tararken bir değişiklik söz konusu mu nasıl beni bu konuda aydınlatın LÜTFEN
Nod32 2.7 ile ESS 3,4 sürümleri ile ilgili
- 1
- 2
evet aynı hepsi esetin motorlarını kullanıyor ama sürümlerindeki tek fark kullanıcı arayüzlerinin değişmesi ve programın içindeki koru araçlarının sürümlerinin güncellenmesidir
sürümlerin tek farkları tehdit sensörü teknolojisi ama tam tarama yapsan bütün sürümler aynı oranda virüs bulur
biraz daha teknolojik diyosunuz yani ama sonuçta yaptığı işler aynı değil mi ? yani nod32 2.7 yi de kursam 3 ve 4 ü de kursam aynı korumayı yapıyor tabi yeniler biraz daha teknolojik tabi nod32 2.7 de güvenlik duvarı yok ama 'IMON' diye bi koruma özelliği var bu özellik sanırım internetten gelebilecek tehlikelere karşı koruyor değil mi yani bir nevi güvenlik duvarı özelliği görevi yapıyor.Bu programı kursak internetten virüs girer mi acaba onu sorayım size birde
yani biraz daha teknolojik diyosunuz yani ama sonuçta yaptığı işler aynı değil mi ? yani nod32 2.7 yi de kursam 3 ve 4 ü de kursam aynı korumayı yapıyor tabi yeniler biraz daha teknolojik tabi nod32 2.7 de güvenlik duvarı yok ama 'IMON' diye bi koruma özelliği var bu özellik sanırım internetten gelebilecek tehlikelere karşı koruyor değil mi yani bir nevi güvenlik duvarı özelliği görevi yapıyor.Bu programı kursak internetten virüs girer mi acaba onu sorayım sizeevet teknolojiyle alakalı mesela nod32 2.7 2006 yılının teknolojisiyle ve güvenlik ihtiyaçlarına göre programlanmıştır nod32 4 ise 2009 yılının güvenlik tekonolojisiyle ve güvenlik ihtiyaçlarına göre programlanmıştır.ama daha kararlı bir nod32 istiyorsanız en son sürümü yükleyinburadan bütün sürümleri bulabilirsiniz(nod32 2.7 dahil)
sakın fixli nod32 kullanmayınız
fix programın düzgün olarak çalışmasını engelliyor ve bazı fixli nod32 ler sisteminizdeki bilgileri başka şahıslara gönderiyor
IMON- Internet monitör "POP3" protokolü yoluyla gelen elektronik postayı tarar.
IMON ( Internet Monitor), NOD32'nin var olan ikincitarayıcısıdır. Winsock seviyesinde çalışır ve POP3 protokolü üzerindengelen e-postaların oluşturduğu internet trafiğini tarar. IMON, gelişmise-posta korumasıyla NOD32'nin POP3 filtresinin yerini aldı. Neredeysehiç yapılandırmaya gerek yoktur ki bu da teknik bilgi gerektirmeyeceğiiçin her kullanıcıya kolay kullanım saglar.
IMON ( Internet Monitor), NOD32'nin var olan ikincitarayıcısıdır. Winsock seviyesinde çalışır ve POP3 protokolü üzerindengelen e-postaların oluşturduğu internet trafiğini tarar. IMON, gelişmise-posta korumasıyla NOD32'nin POP3 filtresinin yerini aldı. Neredeysehiç yapılandırmaya gerek yoktur ki bu da teknik bilgi gerektirmeyeceğiiçin her kullanıcıya kolay kullanım saglar.işte bu
evet bende avirayı öneririm güvenlik duvarı yok ama comodo kullan
dostum sen niye bu nod 32 2.7ye takıldın illaki eset kullanmak istiyosan indir son sürümü kullan eski sürümü niye kullanmak istiyosun anlamadım adı üstünde "eski" gerçi benim tavsiyem eset kullanamaman ama illakide eset diyosan kur son sürümü olsun bitsin
eset smart security kursun yada avira personal
konu o değil ben size sürümleri arasında ki farkı soruyorum.Takmadım ayrıca nod 32 ye birde şu IMON u soruyorum bu kadar basit istediğimi kurarım ayrıca kişisel seçiyide niye kızıyonki ayrıca ben sana şunu kur bunu kur demedim ki kişisel seçimim istediğini kurarım diyon ne kurarsan kur banane ben sadece eset kurmanı tavsiye etmem dedim ama şunu veya bunu kur demedim yani sana insan gibi bişey söyledik ama aldığım cevap hiçte insanca olmadı
iyide niye kızıyonki ayrıca ben sana şunu kur bunu kur demedim ki kişisel seçimim istediğini kurarım diyon ne kurarsan kur banane ben sadece eset kurmanı tavsiye etmem dedim ama şunu veya bunu kur demedim yani sana insan gibi bişey söyledik ama aldığım cevap hiçte insanca olmadıNeden EsEt i beğenmiyorsun Eset ın suyu mu çıktı.Ayrıca ben sana insanlık dışı birşey konuşmadım fikrimi söyledim Arkadaşım.Laflarına dikkat et bence
dostum sen nasıl kişisel tercihim istediğimi kurarım diyosan bende sana kişisel tercihimi söyledim ayrıca eseti kötülemedin kurmanı tavsiye etmem dedim sadece sen kurabilirsin beni ilgilendirmez ben sana kendi görüşümü söyledim burası bi paylaşım forumu sonuçta ben kişisel görüşlerimi paylaşamıyacaksam ne işim var burda
- 1
- 2