Nod32 v4.0.424 kullanıyorum ve oyun dosyasını trojan diye karantinaya alıyo ama dosya sağlam hiç bi şekilde trojan v.b uygulama değil işte sorunda burda ben bu dosyayı nasıl güvenli kıldırabilirim her seferinde antivirüsü kapatıyorum yok bunu düzeltecek bişey
Nod32 dosyayı güvenli kılma yardım
oyunun clak dalgasimi (Cracki yani)
Hayır crack değil oyunun kısayolu .exe
Crack değil warrior epic in exe si kısayolu hem sorum bu değil ben bunu engellemesini istemiyom KESİNLİKLE GÜVENİLİR warrior epici zaten ben chip de gördüm güvenilir olmasa chip koymazdı diye düşünüyorum
yapılır mı yapılmaz mı ben bunu bilmek istiyorum ?
Deneme sürümünü kullanıyorum kaspersky kurdum oda airties hizmet programını engelliyo bağlandınız diyo sürekli bende nod32 kurdum nod32 de airtiesla ilgili sorun yok ama böyle sorunları çok
Mustafa@PCAvira'yı neden denemiyorsunuz ?Mustafa@PC arkadaşımıza katılıyorum başka bir antivirus kullanın. Avira iyidir.Ücretli sürümü için 6 aylık kampanyası vardı ancak bitti. Ücretsiz sürümü de gayet başarılı...
Onu hiç düşünmedim onu deneyim bari zaten 2 tane antivürüs oluşmuş kafada kaspersky ve nod32
walla bn de nod32 4 kullanıyorum güzel antivirüs ama bu yanı çok kötü bazen tertemiz dosyayı virüs diye buluyo bidaha da kullanılmıyo.bende msni virüslü buldu ve onu da kendi sitesinden indirmiştim