arkadaşlar önce verdiğim linkten nod32 yi yüklüyoruz:
http://www.gezginler.net/modules ... load=nod32&lid=1132
indirdikten sonra kuruyoruz ve update'in setup var oraya giriyoruz ve server yazan yere resimdeki linki yazın U2 yazanı
Nod32 Full (serialsiz)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bende Nod32'yi denemek istiyordum da inşallah yasaldır bu yöntemde bir bit yeniği var ama neyse
yok nod32 yi indirin dediğin link hatalı daha bende yok nod32 indiricem işte neyse bulamazsak kendi sitesinden indiriz
Bu yöntem yasal değil güvenilir hiç değil misal bankayı hırsıza emanet etmeye benziyor
uzak durun arkadaşlar
yontemin yasal olmadıgı dogru, ama güvenilirlikle alakası yok. bu yontem anti-virüs yazılımının veya sisteminizin güvenliginde sorun cıkarmaz, ama dedigim gibi yasalda deil. o update yaptıgınız dosyalar binevi crack; trial'i tam sürümmüs gibi gosteren o kadar. ve dolayısıyla bu forumda paylasılması yasak oluo maalesef.
ya akıl var mantık var adamlar o kadar uğraşmış yapmışlar
1. si beleş mi yaparlar
2. si bunların kafaları yok mu neden paralı bir programı beleş yapacak bi versiyon yapsınlar
Ayrıca forumda yasak bi paylaşım olmuş
viking20NOD32 Smart Security 2008(tam sürüm olarak)türkçe, bu pazartesi(29.10.07) piyasaya satışa sunuluyor(RC1\Beta değil),firma fiyat vermedi,ama öyle çok da pahalı olmayacağını bana ifade etti.İlgilenenlere duyurulur...oh be ne zamandır bekliodum, bilgi icin saol viking