arkadaşlar nod32 yi kurduktan sonra güncelleme istiyor...güncelle diyorum fakat zaten güncel gerek yok diyerek güncelleme yapmıyor...pc de de virüs proframı yüklü gibi görünmüyor...bu sorun neden olabilir...sanırım genel bir sıkıntı var bunda...yardıcı olabilirseniz sevinirim..
nod32 güncelleme sorunu
gerek yok diyorsa doğrudur çünkü güncelleme olmassa dünya resminin üzerinde kırmızı bir işaret olur o işaret olduğunda güncelle dersin
tamam da güvenlik duvarında güncel değil diyor kapatıyorum açıyorum yine değişen bişey yok
windows güvenlik duvarın açık durumdamı
birde hangi sürümünü kullanıyorsun
evet açık durumda ama önceden hep açıktı zaten
yüklemede bir sorun olabilir dostum tekrar yükleyip birde öyle dene
nod32lerde güncelleme sorunları genelde lisans ayrıntı işlemlerinden dolayı kaynaklanır..ilk kurduğunuzda internet bağlantınız varsa o kendini bir defaya mahsus günceller ama daha güncellemez..
slm. bu genelde nod 32 lere crack yapıldığı zaman oluyo veritabanını güncellemek istediğiniz zaman güncel diyor.kısacası orjinal lisanslı nod32 kullanmanız.
bendede aynı sorun vardı.Sürüm veya carkei tarihi geçmiş. yeni crakli olanı kurdum şimdi orjinal gibi çalışıyor hemde güvenlik duvarındada gözüküyor.İnternette form sitelerine bulabilirsin
evet arkadaşlar...sorun nod32 nin eski sürümünden kaynaklanıyormuş..ben de ki 2.7 versiyonu idi...şimdi 3.0 versiyonun yükledim kabul etti...ilginiz için çok tşk ederim kardeşlerim..