bende deep freeze enterprise 6.3 kurulu kurmadan önce tarama yaptım öyle kurdum nod32 her zaman güncel ama birşey soracağım nod32 isteğe bağlı tarama yapmasam olur mu yani tarama yapmasamda pc de olan virüsü bulabilir mi neden sordun derseniz hergün tarama yapmaktan bıktım tarama yapması 40 dk sürüyor ama hep 0 tehdit bunun dışında bir sorun yok deep freeze enterprise (gelişmiş) 6.3 çok iyi program unfreezer 1.6 bile hiçbir şey yapamıyor kendim denedim unfreezer log kısmında hep deep freeze not detected yazıyor şu an kadar açtığım konularda yardımcı olduğunuz için teşekkürler arkadaşlar chıp online çok yardımsever bir forum
nod32 tarama
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
Selam
Dostum.. Hergün aynı tarama işlemini yapmak durumunda değilsin ( nod32 ) ile . Nod32 bulduğu şüpheli dosyayı karantinaya alır . Sende onu analiz için gönderirsin . Tarama yapmasanda bulur .
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
870 mesaj
unfreezer 1.6 işlemez deepfreeze 6.3 sürümüne ayrıca bu programı kurmadan önce antivirüs programıyla tam olarak taratmışsan pc'ni hiç bir virüsede rastlanmamışsa antivirüsünü çalıştırmasanda olur yanlız downloand yaptıgın zman herdefasında indirdiğin dosyaları taraddırmak için sadece kullanman yeterli