sizce hangisi daha iyi ?
nod32 ve kaspersky
- 1
- 2
pardon anketi windows xp bölümüne açmışım
zor bir soru..ben şu an lisansım oldugu için nod kullanıyorum.daha önceed kis kullanmıştım.
aralarında güvenlik açısında çok fark göremedim.ikisindede bilgisayarımda tehlikeli bir virüse rastlamadım.
ancak nod sistemi daha az kasıyordu.
oy atmıycam galiba :)
Kis biraz daha kurumsaldır. Eğer online satın alma işlemi gerçekleştirmiyorsan, iyi bir kullanıcıysan Kis'e ihtiyacın yoktur. Eset Smart Security 4 ise geniş virüs veritabanı olduğu için virüsler için pek kormaya gerek yok.
kasperskt internet security 2010 diyorum
Ben nod32 4.0 ı kullanıyorum ve çok da memnunum kis de iyi olabilir fakat kis i bilgisayarıma bir türlü yükleyemedim hep bi sorun çıktı
kis in tek kıyaslanacagı anti-virüs nortondur.Esetle kıyaslanmaz
ben bir zamanlar KIS kullanıyordum bilgisayarımı hep kasıyor benim bilgisayarda bir uygulamayla uğraşmamı engelliyordu,ertesi gün NOD32 Antivirüs 4'Ü yükledim ve şimdi kafam çook rahat ne kasma var ne de başka bir şey.
bir de şöyle bi şey var,KIS 2009 ile tarama yaptırdığımda hiç virüs yoktu,NOD32 ile tarattığımda sistemde 2 truva atı olduğunu tespit etti.
nortonuda kat anket daha hareketlensin.
Kaspersky çok ram yiyiyor ondan dolayı kullanmıyorum Tercihim eset
kaspersky ile norton g-data avira gibi AV yazılımları kıyaslanabilir ama kasperle nod32'yi kıyaslamak lamborghini ile hacı muratı kıyaslamak gibi bişey
Kesinlikle Kaspersky 2010 veya 2009 öneririm.
Kendim 2010 Anti-Vir Lisanslı ürününü kullanıyorum ve çok memnunum. Sistemi de yormuyor ayrıca... Çok rahat çalışıyor, sorunsuz...
(Sizin kullandığınız PC'nin özelliklerini bilemediğim için, kendi PC'me göre yanıtladım.)
2010 versiyonunda bir çok yenilenmiş özellikde mevcut. Lisansı o kadar büyütmeyin bence, yani 2 yıllık veya 1 yıllık lisanslar normal bir miktara satılıyor. Kaspersky Türkiye satıcılarında veya gittigidiyordan da alabilirsiniz.
Paranız boşa gitmez, karşılığını alırsınız...
- 1
- 2