İyi günler ben bir NOD32 kullanıcısıyım fakat süresi dolduğundan kullanamıyorum NOD32 aynı özellikte bi antivirüs önerebilecek var mı?
NOD32
avira antiviri kullanabılırsın
Kasperky 2009'u keylerle kulllanabilirsin ama burda key vermek yasak (:
NOD32'nin Fix uygulamasını yüklersen süresiz kullanabilirsin..Diğer sitelerin forumlarında bulabilirsin..
Öncelikle cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.Kespersky kullanmak için sisteminin iyi olması lazımmış bende 512 mb ram Amd Athlon 64 Processor 3500+ 2.21 GHz işlemci var sizce yeterlimidir.Birde AVG NOD32 kadar internette güvenlik sağlarmı?
Fix uygulamaları antivirüs programlarını bozuyormuş.
Anti-vir le BitDefender aynı anda kullansak olurmu çünkü BitDefender in anlık koruması yokmuş fakat virüsleri iyi temizlermiş anti-vir anlık korumasından yararlansam sistem çok kasar mı??
arkadaşım ben daha bugün baktım..nod32 anti-virüs sisteminin yıllığı 50 ytl..yani 50 ytlye lisans ayrıntılarını alıosun ve 1 sene kafan rahat oluo...bence bu dewirde bilg. korunması için 50 ytl harcama fazla deil..hem bu virüs programı sağlam bi virüs programıysa eğer...ben bugün alıyorum..herkese tavsiye ederim..
Şuanda antivirüse para veremem benim dediğim yol sizce olur mu??
nod32 fix yükle dicem ama nod32 yi bozar ve bu saye çoğu virüsü tespit edemez bence bastır parayı al bi lisanslı nod32.
ARKADAŞIM PARA VERMEZSEN SÜRESİ DOLNI KALDIRMAK ZORUNDA KALIRSIN.ARTI+ LİSANLI OLMAYANLAR TAM KORUMA SAĞLAMIYOR.SENİN BİLGİNE:NTİVÜRÜS PROGRAMINA GELİNCE NOD32 KULLANMIŞSIN MEMMUNSAN GİT LİSANLI OLANI AL DERİM.
kardeş nod32 kullanmaya devam et ESET NOD32 Antivirus 3.0 sana PM attım oradan keylere ulasabilirsin