Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi ''o.facebook.com'' adresinden mobil olarak facebok'a ücretsiz erişebiliyoruz. Ancak ben siteye Avea Wap'dan girmeye çalıştığımda ''The request is not understood'' diye bir hata alıyorum.. Bu sorunu nasıl halledebilirim?
Nokia 5800 0.facebook
O erişim sadece turkcell kullanıcıları için geçerli. avea içi değil.
Ben aveadan girebiliyordum şu anda belki yoğunluk olabilir. Sonra tekrar dene. Banada öyle olmuştu.
aveadan ayarlarını tekrar almayı denedin mi?? trcell olduğum için avea ayarlarını bilmiyorum şuan. ayrıca sadece trcell için değil tüm cep operatörler için...
aveanın online işlemlerinden ayarlarını gönder telefonuna tüm operatörler tarafından ücretsiz wap ve internet özelliği olan bütün telefonlar girebilir 0.face e
Bende 6500 s Turkcell var.Click bura felan hata veriyor bura denen yere basınca düzeliyor :D
avea beş para etmez vodofone al her yerden full çekiyor ben şehir merkezine uzağım bi modem aldım full çekti 3gyle bağlanıyorum en sorunsuzu vodofone senin hatada istek anlaşılamamıştır diyor adresi iyi girdiğinden eminol vodofone geldi şehirde turkcelli ve avealı kalmadı