Karub arkadaşımın açtıgına benzer bir konu buda..5800 da ekran gidiyor ve çizgi çizgi oluyor ekran..bozuldu bozuldu butun gece tam resmini cekiyim diye pc actım sonra duzelcegi tuttu ama bu durumu cok yasar oldum..serit serit cizgiler cıkıyor ekranda..tus kilidini açıyorum ve gösteri baslıyor hicbirsey yok bolca cizgi var..tekrar kapatıp acıyorum ekranım geri geliyor.bazen bir kac seferde gelmiyor..sorun ne
Nokia 5800 ekranda ilginclikler
Öncelikle geçmiş olsun.. Sorun iç ekrandan kaynaklanıyor. Eski sürüm yani ilk partilerde bu sorun gözüküyordu. Youtube'a girebiliyorsanız bir video göstermek istiyorum eğer videodaki gibi bir sorunsa iç ekran değişmesi gerekiyor.
Video: http://www.youtube.com/watch?v=d6818wmKbgY
evet hocam aynen buna benzer seyler oluyor..ha benim tel de goruntu geliyor fakat olur olmaz anlarda yapmaya basladı..bir bucuk seneden fazladır kullanıyorum hala tertemiz ama bu sorun cıktı basıma :) garanti süresi vs bittigi için direk nakit karsılıgı tamir edilcek sanırım.bana kaca patlar tahmin var mı :)
Evet sorun ilk parti 5800 lardaki ile aynı gibi.. İç ekrana su kaçtığı içiin benden tam 140 lira istemişlerdi ama bu garantiye girmediği içindi. Telefonların garanti süresi 2 yıl olur genelde, fatura ve telefonu NOKIA'ya verirseniz bedava yapacaklardır. Eğer olmazsa İstanbula gönderilecektir. Oda olmadı yenisi :)