Dalymobile'da gezinirken rastladım ama malesef telefon elimde olmadığı için deneyemiyorum :(
Buradan ulaşabilirsiniz (üyelik istiyor ) : http://forum.dailymobile.se/index.php/topic,23514.0.html
NOT: indirmek için üye olabilirsiniz yada:
Kullanıcı adı: karub
Şifre: 001123 veya 0011 (ikisinden biri..)
Tavsiyem .sis uzantılı yüklemeniz olacaktır.. Çünkü normal tema, uygulama vb.. yüklüyormuş gibi olur ve daha sonra ev ekranı bölümünden bu yüklenen temayı seçip kullanabilirsiniz ama dediğim gibi deneme şansım olmadı. Deneyip görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
[resim=sol=280,402][/resim=sol][/resim=sag]
Nokia 5800 için harika ev ekranı !!
- 1
- 2
Tam ben açıcaktım konuyu:)Telefonu hacklemek gerekmiyosa hemen deniyorum. :)
Edit:Sertifika hatası veriyor.Ama sırf bunun için hacklemeyi düşünüyorum ve galiba temayı yapan arkadaş türk sanırım
;topic=23477.0;attach=63005;image
Edit2:Temayı aşağıda verdiğim sitede sertifikalandırısak açılırmı ayrıca Imeı numaramızı vericez bir sakatlık olmasın
Nereye girsem bu ev ekranı var herkes paylaşıyor.Şimdi opdayı denicem daily mobileda anlatmışlar resimli.
Opdaya üye oldum şuanda sertifika vermesini bekliyorum.
Singtool adında bir program indirdim onunla olucak sanırım.
2 gündür kullanıyorum ilk donanımhaber'de paylaşıldı(Türk forumu olarak) gayet güzel bir ev ekranı teması tek sıkıntısı ingilizce olması ama o da benim için problem değil şiddetle tavsiyemdir
Seritifkam geldi temayı sertifikaladım ve yükledim fakat bi türlü uygulayamıyorum ev ekranı temalarıa geliyo onu seçtiğim zaman hiç bir şey olmuyo eski ev ekranı teması aynen duruyor.NE yapmam gerkeiyor??
Seritifkam geldi temayı sertifikaladım ve yükledim fakat bi türlü uygulayamıyorum ev ekranı temalarıa geliyo onu seçtiğim zaman hiç bir şey olmuyo eski ev ekranı teması aynen duruyor.NE yapmam gerkeiyor??
Bahsettiğim neden yüzünden elefonum yok ama ev ekranı temalarına geldiyse üzerine çizft dokununca aktif olması lazım.. Firmware sürümününz nedir ?
V50 kullanıyorum çift dokunuyorum bekliyorum beni masaüstüne yolluyor ama rehber çubuğu aynen duruyor.Daily mobileda telefonu tekrar başlatın falan diyor yaptım bir şey olmadı 3-4 tema yükledim ama hepsinde aynı oldu.Yüklü olan arkadaş nasıl yüklemiş acaba ??
Kesicem kendimi sabahtan beri bunula uğraşıyorum ama olmadı vazgeçtim.
4 ay önce falan attım.Neden??
Ev ekranının açılmaması Orange VODA adındaki modu yüklemediğim için onu yüklemek için telefonu hacklemek gerekiyor yani hard formatla falan alakası yok.
Hard format atınca firmware baaşamı dönüyor yoksa v50de kalıcakmı??
Ev ekranının açılmaması Orange VODA adındaki modu yüklemediğim için onu yüklemek için telefonu hacklemek gerekiyor yani hard formatla falan alakası yok.Hard format atınca firmware baaşamı dönüyor yoksa v50de kalıcakmı??
Hackelemk gerekmiyor orange vodafone ev ekranını yükleyin sonra üzerine upgrade etmeniz gerekliymiş.. Aratırken signed diye aratın
Hele şükür en sonunda yaptım teşekkürler şimdi karıştırmaya başladım.Bu arada hard format attım telefona belki bende sorun vardır diye fakat hafıza kartını çıkardığım için bir çok uygulama kayıp onları nası geri getiririm?
Hele şükür en sonunda yaptım teşekkürler şimdi karıştırmaya başladım.Bu arada hard format attım telefona belki bende sorun vardır diye fakat hafıza kartını çıkardığım için bir çok uygulama kayıp onları nası geri getiririm?
Eğer programları hafıza kartına attıysanız ve hard format esnasında hafıza kartını çıkarttıysanız taktığınızda geri gelir fakat hafıza kartı içindeyken bile hafıza kartına dokunmaz diye biliyorum :)
Ev ekranı hakkında görüşlerinizi bekliyorum.. n97 gibi sürükleyip düzenleyebiliyor muyuz? :D
Birkişi Türkçeleştirmiş..
http://www.maxicep.com/symbian-v ... attunch-355678.htmlSon Düzenleme: Karub ~ 03 Haziran 2010 20:20
- 1
- 2