arkadaşlar bu 2 telefon arasında kaldım. hangisini alsam bilmiyorum.
benim için dokunmatiğin yanında resim kaliteside çok önemli
forumlardan okuduğum kadarıyla 5800 hiç iyi resim çekmiyormuş
lg ise 5 mp kameraya sahip ama lg marka telefonların çoğu windows tabanlı bir işletim sistemi kullanmıyormuş ve en büyük eksiside bu diyorlar
bu LG KF900 Prada 2 yi kullananlardan yardım almak istiyorum ya da bana lg nin diğer dokunmatik ve en az 5 mp kameraya sahip bir telefonunu önerebilir misiniz?
yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. teşekkürler
nokia 5800 mı yoksa LG KF900 Prada 2 mi almalıyım?
- 1
- 2
5800 xpres music en iyisi sn o saçmalıkları boş ver al gör
LG'nin PC Suite'i berbat.Nokia bu işin en iyisi.Ve Prada'nın Wi-Fi'ı yok.Ben 5800 XpressMusic aldım çook memnunum Symbian S60 olduğu için bir sürü oyun,program,tema desteği var.
Nokia 5800 XpressMusic;
3.2 MP Kamera
Wi-Fi
3G
Symbian S60 V5
TV-Out
Dokunmatik
Akselerometre (Ekranı çevirmek için otomatik yönlendirme sensörü.)
QWERTY Klavye
Bas güçlendirici stereo
Carl Zeiss Optik Lens ve daha fazlası 500 YTL'ye aldım sıfırı...
öncelikle bana yardımcı olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim
size bir kaç soru daha sormak istiyorum
benim için telefonun kamerası çok çok önemli. ve forumlarda 5800ın kamerasını hiç beğenene rastlamadım doğru dürüst. peki siz 5800ın kamera-video su hakkında neler düşünüyorsunuz?
gerçektende kötü resim-video mu çekiyor?
akşamları falan resim-video kalitesi nasıl geceleri?
ve nokia 5530 var yine dokunmatik. forumlarda bu telefonun kamerasını beğeniyorlar.
5530 hakkndada yorumlarınızı öğrenebilir miyim?
ve bu lg lerin en büyük eksiği dediğim gibi windows tabanlı bir işletim sistemi olmaması, ekran büyüklüğü 3.0'' yani 5800 dan küçük ve ekran renginin 256k olması. 5800da ise 16milyon renk ekran ve lg nin Viewty I KU990 modelide bayağı hoşuma gitti çok şık ama lg nin bütün telefonlarında çok önemli eksilkler var yukarıda yazdıklarım gibi:(:(:(
Ben daha önce kameralı tlf. kullanmadım o yüzden güzel gibi geliyor.Ama Adanalı. ve EbRaR ErDeM'de bu tlf.dan (5800 XM) kullanıyor onlara bir sor istersen.Ama 5530'un 3G'si yok...
bu arada bu dokunmatik telefonlarda her oyunu oynayabiliyormuyuz?
malum telefonun tuşları yok. bildiğim kadarıyla bi araba yarışı oynanıyor. o da telf u sağa yatırınca arabada sağa dönüyormuş. peki ya diğer oyunları nasıl oynayabiliyorsunuz? mesela futbol
Oyun oynarkende mesaj yazarken ki gibi ufak (basılacak kada ufak) tuşlar beliriyor ekranda.Tuşlu tlf. gibi rahat rahat oynuyorsun...;)
Öncelikle 5530'un 5800'dan tek farkı 3G'sinin olmaması ve 5530'un görünümünün biraz daha güzel olmasıdır. 5800'ın kamerasına gelince video çekimlerinde en yüksek kaliteye ayarlayınca gerçekten çok kaliteli videolar elde edebiliyorsunuz. Fotoğraf modunda ise eğer flaşı açarsanız resmin kalitesi biraz düşüyor. Ama flaş kapalı bir biçimde ışık düzeyi iyi ise yine çok kaliteli fotoğraflar çekebilmek mümkün. N97'de kullanıyorum. Çektiğim fotoğrafları telefon ekranından görüntüleyip karşılaştırıldığında kalite farkının belli olması çok zor. Fark anca resimleri bilgisayara atınca ortaya çkıyor. Zaten şu zamanda 5800 N97'nin alternatifi olarak gösteriliyor. Fiyatı da şu durumda çok uygun. Eğer param 500TL civarında diyorsanız size önerim 5800'dır. Eğer 1000TL'ye kadar çıkabilirim diyorsanız yakında X6 çıkacak. 5800'ın bir üst modeli olarak nitelendiren X6 ise gerek tasarım gerek özellik olarak çok iyi bir telefon. X6 nezaman çıkacak diye sorarsanız 2oo9'un 4.çeyreğinde çıkması bekleniyor.
aslında şimdide aklıma sony ericsson un yeni çıkarttığı bir tlf olan saito modeli var. 2.1 mp kamera. 3.5'' dokunmatık ekran. xenon flaş. video için ışık... özelliklerini say say bitmez. onu bekliyorum bakalım. 1ay kadar Türkiye de olur ve umarım fiyatıda çabuk düşer
Yeni çıkan bir cep telefonunun fiyatı öyle kolay kolay düşmez. Eğer 1000TL'ye kadar çıkabilirim diyorsanız X6'da ısrarcıyım.
http://www.nokia.co.uk/find-prod ... a-x6/specifications Buradan X6'nın özelliklerine bakabilirsiniz. Gerçekten çok iyi bir telefon. Ayrıca Sony Ericsson'un Nokia'nınki gibi teknik desteği olmadığını düşünüyorum.
bu arada bu dokunmatik telefonlarda her oyunu oynayabiliyormuyuz?RF 2010 var mesela o dokunmatik oynanıyor.
malum telefonun tuşları yok. bildiğim kadarıyla bi araba yarışı oynanıyor. o da telf u sağa yatırınca arabada sağa dönüyormuş. peki ya diğer oyunları nasıl oynayabiliyorsunuz? mesela
5800 xpress müzic kullanıyorum bence 5800 ı al videosuda mükemmel fotağraflarıda mükemmel I phone ye taş çıkartır :D
5800 xpress müzic kullanıyorum bence 5800 ı al videosuda mükemmel fotağraflarıda mükemmel I phone ye taş çıkartır :D
- 1
- 2