Arkadaşlar Nokia 5800 V40 Güncellemesinin Ne Zaman Çıkacağından Haberi Olan Varmı?
Ocak Başı Diyolar Doğrumu?
dua et doğru olsun ama skyfire doğru
skyfire tarayıcıdır en önemli özelliği herhangi bir siteden istediğin videoyu izleyebiliyorsun flash 10 destekli cunku örn facebook videoları
kinetik kaydırma yeni ev ekranı beklenen özellikler
V40 şu anda başta Almanya olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerinde kullanılıyor.
Ocak ayının sonuna doğru Türkiye'ye gelmesi bekleniliyor.
Özellik olarak kinetic scrolling ve ev ekranı 5530 a benziyor. Menü görünümü olarak N97 'ye benziyor.
V40 şu anda başta Almanya olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerinde kullanılıyor.ispatın nedir produce codları yayınla ben o dieger avrupa ulkelerinin dillerinde kullanıcam telefonu
Özellik olarak kinetic scrolling ve ev ekranı 5530 a benziyor. Menü görünümü olarak N97 'ye benziyor.
V40 şu anda başta Almanya olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerinde kullanılıyor.
Eğer çıkmış olsaydı mutlaka internete düşerdi. Mesela v31 türkçe versiyonu çıkmadan ingilizce versiyonu kendini gösterdi :)
Araştırdığım kadarıyla ocak ayının sonu, şubatın başı deniliyor ama nokia'dan bir açıklama gelene kadar hepsi yalan
Avrupadakiler beta olmasın?:DSon Düzenleme: Karub ~ 05 Ocak 2010 10:41
Ölümüne sallıyorsunuz. :
Sanırım sizin benimle bir zorunuz var :)
Ne dersem sallıyorsunuz diyorsunuz :)
Ben kendi kafamdan bir şey uydurmuyorum.Chip sayfalarında V40 ile ilgili bir haber okudum ve bunu gittim Nokia Servisine sordum.Onlar da bana benim size söylediklerimi söylediler.Eğer sallama ise sanırım Nokia Servisleri de sallıyor.Müşterileri kendileri bir şey sorduklarındaNokia Servisleri önce size sorsalar keşke EbRaR ErDeM :)Son Düzenleme: NoteBook ~ 09 Ocak 2010 19:29
Ben sorduğumda ne zaman geleceği ile ilgili bir bilgi yok dediler.
Sanırım sizin benimle bir zorunuz var :)
Ne dersem sallıyorsunuz diyorsunuz :)
Ben kendi kafamdan bir şey uydurmuyorum.Chip sayfalarında V40 ile ilgili bir haber okudum ve bunu gittim Nokia Servisine sordum.Onlar da bana benim size söylediklerimi söylediler.Eğer sallama ise sanırım Nokia Servisleri de sallıyor.Müşterileri kendileri bir şey sorduklarındaNokia Servisleri önce size sorsalar keşke EbRaR ErDeM :)
Ben sorduğumda ne zaman geleceği ile ilgili bir bilgi yok dediler.
Ben 02.01.2010 tarihinde Samsun / Atikler Nokia Servis noktasına sordum.Bana , Almanya başta olmak üzere ceşitli ülkelerde şu anda kullanıldığını , Ocak ayı sonu ya da Şubat ayı başında Türkiye'ye geleceğini söylediler.
Ama keşke önce EbRaR ErDeM'e sorsaydım.Son Düzenleme: NoteBook ~ 09 Ocak 2010 20:27
Ben 02.01.2010 tarihinde Samsun / Atikler Nokia Servis noktasına sordum.Bana , Almanya başta olmak üzere ceşitli ülkelerde şu anda kullanıldığını , Ocak ayı sonu ya da Şubat ayı başında Türkiye'ye geleceğini söylediler.
Ama keşke önce EbRaR ErDeM'e sorsaydım.
İnanın her servis ayrı birşey söylüyor :) Eskişehir'de yaşıyorum ve geçen nokia club'a gittim daha doğrusu yolumun üzerindeydi öylesine telefonlara bakayım diye içeri girdim neyse.. 5800 için v40 sürümü çıkacak deniliyor bir bilginiz varmı dedim. Oradaki görevli hiç duymadım dedi.
Yani kesin bir durum söz konusu değil gibi.. Belkide bir kişi bu v40 dedikodularını ortaya attı ve şimdi bizim gibi zavallıların inanışlarını seyredip/okuyup gülüyor, eğleniyor. Bence v40 çıkmayacak.. Ama çıksa iyi olur
İnanın her servis ayrı birşey söylüyor :) Eskişehir'de yaşıyorum ve geçen nokia club'a gittim daha doğrusu yolumun üzerindeydi öylesine telefonlara bakayım diye içeri girdim neyse.. 5800 için v40 sürümü çıkacak deniliyor bir bilginiz varmı dedim. Oradaki görevli hiç duymadım dedi.
Yani kesin bir durum söz konusu değil gibi.. Belkide bir kişi bu v40 dedikodularını ortaya attı ve şimdi bizim gibi zavallıların inanışlarını seyredip/okuyup gülüyor, eğleniyor. Bence v40 çıkmayacak.. Ama çıksa iyi olur
Konu servislerin ayrı ya da aynı şeyi söylemesi değil.V40 ister çıksın ister çıkmasın çok da önemli değil.Benim için önemli olan duyduğum bir şeyi sizlerle paylaştığımda birinin kalkıp ' Ölümüne Sallıyorsunuz' demesidir.Ne siz ne de bir başkası ne de ben burada Nokia Servisi değiliz.Nokia'yı biz icat etmedik, V versiyonun yazılımını da biz yapmıyoruz.Biri bir şey söylediğinde kalkıp burada paylaşıyoruz.Ama eğer buradaki amaç paylaşmaktan çok , paylaşan kişinin paylaştığı şey hakkında olumsuz bir şey duyduğunda paylaşan kişiyi rencide etmek ise boş yere kendimizi parçalıyoruz demektir.
Yine söylüyorum, Samsun / Atikler Nokia Servis'ine sordum ve kendileri bana evet Ocak ayının sonu ya da Şubat ayı gibi V40 versiyonunun Türkiye'ye geleceğini söylediler.Doğrudur ya da yanlıştır.Ama doğru da olsa yanlış da olsa ben duyduğum güzel bir şeyi paylaştım sadece.Keşke paylaşmasaydım.Ki sanırım artık paylaşmamam gerekiyor.
Ebrar Erdem isimli arkadaşımızın amacı nedir tam olarak bilmiyorum ama sanırım benim ile ilgili sorunları var.Söylediğim her şeye sallıyorsunuz dediğine göre..
Ben Bilgisayar Mühendisi değilim, Cep Telefonu mühendisi değilim, Teknoloji Dahisi değilim.Sıradan bir vatandaşım.Bilgisayarlara ve Cep Telefonlarına ilgim var o kadar.Aklıma bir şey takıldığında araştırıyorum bulduklarımı uygulamaya çalışıyorum ve paylaşmaya çalışıyorum.Ama paylaştığımda ölümüne sallıyor olarak görünüyorsam PAYLAŞTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM.
Konu servislerin ayrı ya da aynı şeyi söylemesi değil.V40 ister çıksın ister çıkmasın çok da önemli değil.Benim için önemli olan duyduğum bir şeyi sizlerle paylaştığımda birinin kalkıp ' Ölümüne Sallıyorsunuz' demesidir.Ne siz ne de bir başkası ne de ben burada Nokia Servisi değiliz.Nokia'yı biz icat etmedik, V versiyonun yazılımını da biz yapmıyoruz.Biri bir şey söylediğinde kalkıp burada paylaşıyoruz.Ama eğer buradaki amaç paylaşmaktan çok , paylaşan kişinin paylaştığı şey hakkında olumsuz bir şey duyduğunda paylaşan kişiyi rencide etmek ise boş yere kendimizi parçalıyoruz demektir.
Yine söylüyorum, Samsun / Atikler Nokia Servis'ine sordum ve kendileri bana evet Ocak ayının sonu ya da Şubat ayı gibi V40 versiyonunun Türkiye'ye geleceğini söylediler.Doğrudur ya da yanlıştır.Ama doğru da olsa yanlış da olsa ben duyduğum güzel bir şeyi paylaştım sadece.Keşke paylaşmasaydım.Ki sanırım artık paylaşmamam gerekiyor.
Ebrar Erdem isimli arkadaşımızın amacı nedir tam olarak bilmiyorum ama sanırım benim ile ilgili sorunları var.Söylediğim her şeye sallıyorsunuz dediğine göre..
Ben Bilgisayar Mühendisi değilim, Cep Telefonu mühendisi değilim, Teknoloji Dahisi değilim.Sıradan bir vatandaşım.Bilgisayarlara ve Cep Telefonlarına ilgim var o kadar.Aklıma bir şey takıldığında araştırıyorum bulduklarımı uygulamaya çalışıyorum ve paylaşmaya çalışıyorum.Ama paylaştığımda ölümüne sallıyor olarak görünüyorsam PAYLAŞTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM.
Şimdi konu dışına çıkmasın diye kısa kesmek istiyorum.. Resmen duygu sömürüsü yapmışsınız (alınmayın lütfen buradan böyle gözüküyor)
Neyse ne artık olan olmuş zaman geri alınmaz. Konumuza devam edelim bence.. :)
Karub arkadaşım,
Sanırım ben ne dersem siz yanlış anlaşılmaya odaklanmışsınız.Ya da başka bir şey var işin içinde.Bir şey söylüyorum sallıyorsun diyorsunuz kendimi savunuyorum duygu sömürüsü yapıyorsun diyorsunuz.
Ben bir şey söylediğimde konuyu başka bir yere çekerseniz her seferinde konu dışına daha çok çıkarız biz.