Nokia 5800 v51 çıktı indirin !
- 1
- 2
Gösterdiğiniz HTC 'yi beğenmemiştim ama
HTC HD2'yi 500 TL 'ye bulun alayım
Neredeyse 1500 liralık bir telefonda dahili modem, görüntülü konuşma bile yok.
Ama ev ekranı çok güzel özellikle hava durumunu gösteren o bölüm çok etkiledi beni.. :)
http://www.hepsiburada.com/Liste ... ductid=telcephtchd2
Arkadaşım sen nasıl okuyorsun? :D
Tema ön izleme ilk 5800larda bile vardı v20lerden bahsediyorum.
Ama, n97 müzik çaları v50de geldi yani müzik player'daki o scrool barı sürükleyince çıkan harfler v40ta yoktu.. v50de geldi. Dolayısıyla v51dede var. Zaten v51de görsel hiçbirşey yok. Sadece hataları düzeltildi.
Arkadaşım sen nasıl okuyorsun? :Dkafam karıştı
Tema ön izleme ilk 5800larda bile vardı v20lerden bahsediyorum.
Ama, n97 müzik çaları v50de geldi yani müzik player'daki o scrool barı sürükleyince çıkan harfler v40ta yoktu.. v50de geldi. Dolayısıyla v51dede var. Zaten v51de görsel hiçbirşey yok. Sadece hataları düzeltildi.
İyisi ama daha kullandığınızdan emin değilsiniz. İlk çıktığından beri olan tema önizleme özelliğine daha yeni geldi diyorsunuz.telefonu alalı daha 1 ay oldu 2 hafta telden uzak kaldım 1 hafta heyecanlıydım telefonu yormak istemedim bir hafta da uygulama filan derken vaktim olmadı ayrıca bu benim daha ilk telefonum daha önce hiç böyle özelliklerim yoktu sıemens c55 kullanıyodum onuda bana zorla verdiler ben acıların çocuğuyum
telefonu alalı daha 1 ay oldu 2 hafta telden uzak kaldım 1 hafta heyecanlıydım telefonu yormak istemedim bir hafta da uygulama filan derken vaktim olmadı ayrıca bu benim daha ilk telefonum daha önce hiç böyle özelliklerim yoktu sıemens c55 kullanıyodum onuda bana zorla verdiler ben acıların çocuğuyum
Daha bu yaştan 5800 ağır gelmiş size :D
Şaka tabiki yaşı olmaz. Zamanla alışırsınız.
Neredeyse 1500 liralık bir telefonda dahili modem, görüntülü konuşma bile yok.
Ama ev ekranı çok güzel özellikle hava durumunu gösteren o bölüm çok etkiledi beni.. :)
http://www.hepsiburada.com/Liste ... ductid=telcephtchd2
Görüntülü konuşma mı yok Dahili modem mi yok
Siz hangi HTC HD2 'ye baktınız sorması ayıp
1GHz Snapdragon™ işlemci olan telefonda dahili modem ve görüntülü konuşma mı yok Biraz daha araştırın bence
Bu kadar telefonlarla içli dışlı biri olarak bahsedilen ürünün kendi sayfası varken alışveriş sitesinde ürün özelliklerine bakmanız ilginçti.
BUYURUN
ben abimin nokia 3120 classic telefonunu kulladım onda da ses komutu vardı mesajlar diyodum ayarlara giriyodu acayip birşeydi umarım bu telefonda iyidir birde bir tema bulmuşum yeme de yanında yat
Telefona ekstra uygulama yüklerseniz daha iyi kavrarsınız.
Telefonda bir sürü kısayol var., Ses komutu var(saati sorun söylüyor) gibi bir sürü özellikleri var.
5800 aslında akıllı sevip çok iyi bakarsanız sapıtıyor hatırlatıyım ! Baknz: Benim telefon :|
Şimdi atıp ayak kabı ile dışarda yere atım geçen sinirden batarya falan uçtu sonra üzerine bastım birşey olmadı ama hafif çizildi.. Hak etti :D
nerde o eski telefonlar örnek:nokia 3310 telefon en üst kattan en aşağıya merdivenlerden seke seke düştü çizik yok 3.katın balkonundan sert toprağa düştü çizik yok çok sert şekilde halıya fırlattım top gibi sekti batarya bile çıkmadı hala da çalışıyor
- 1
- 2