Bugün WLAN üzerinden kullanıcılara sunalan v51'i şuanda kuruyorum. Bu durumda WLAN kullanıcıları şanslı :)
Nasıl güncelleştirme yaparım derseniz: *#0000#>seçenekler>güncelleştirmeli kontrol et.. Gerisini kendisi yapacaktır.
Herkese hayırlı olsun çünkü son yazılım.. Bununla bütün hataların giderildiği yazıyor :)
Nokia 5800 v51 çıktı indirin !
- 1
- 2
ben yükledim karub sende tamamladın mı yüklemeyi varmı gözle görebildiğin bi değişiklik ben farkedemedim.
evet belli bi değişiklik yok bakalım zamanla cıkacak ortaya v51 farkı.inşallah dediğin gibi düzelir donma olayları.
MSN gibi versyon çıkarıyorlar heralde bende de olsada bende güncellesem :D
Nokia 6131 devam :D 'Alo' diyorum bana yetiyor :D
Hemen Kablosuz Modemi Takayım wlan aracılığıyla bağlanıyım Bakalım (: Nasıl Değişiklik Olcak
V51 yüklemesini yaptım.
Değişiklikler :
1-Dokunmatik hızında artış.Dokunmatik kalibrasyona eskisi kadar çok ihtiyaç duyulmayacak.
2-Menüler arası geçiş hızında artış.
3-Mesaj yazma ekranında uzun mesaj yazımı sırasında oluşan yavaşlama sıfıra inmiş.
4-Ana ekranda iken tercihlere giriş,saate giriş bölümlerindeki dokunmatik hissiyatı artmış.
5-Menüdeyken telefonu yan çevirdiğinizde menünün de yan dönmesi hızlanmış.
6-Menülerde derinlere indiğinizde telefonun yavaşlaması azalmış.(bu her telefonda olmuyordu)
7-Radyo donması ortadan kalkmış.
8-Rehberde dolaşırken hız artmış.
Bu kadar (:
Not : V60 versiyonunu bekleyenler için.V60 çıkmayacak.V51 son versiyon.
guncellme yaparken dikkatli olun beni n73 gitti helede bilgisayardan yaparken usb kablosu az bisey
kazara dokundum baglant gitti vede telefonda.
bende yeni güncelledim ilk bakışta biraz performans artışı gördüm özellikle real player biraz daha hızlanmış hafızayı fazla doldurmadığınız ve video sayısını az tuttuğunuz sürece 1,5 gb lik filmi bile 640x360 çözünürlükte hiç takılmadan oynatıyor.
kamerayıda açınca oradada yeni farkettiğim bazı özellikler var bu güncellemeylemi geldi bilmiyorum ama telefonu aldığımda (v30) olmadığını biliyorum
arkadaşlar ben farkları buldum
1-artık bir tema değiştirmek istediğinizde üstüne sadece bir kere tıklayın ekran o tıkladığınız temaya dönüyor bir nevi önizleme oluyor
2-müzik çalarda artık telefonunuzdaki tüm şarkıları aratabilirsiniz
3-müzik çalarda yadaki çizgiden aşağıya doğru indiğinizde şarkıların baş harfleri gözüküyor
ayrı bir konu içinde resimlerle değinicem
Bende güncellememi yaptım.Ufak tefek hızlanmalar.Özellikle müzik kütüphanesine ve menülerde daha hızlı geçiş yapabildim.Ancak asıl sonuçları HARD FORMAT'tan sonra alabileceğim.O yüzden her güncellemede telefonunuza bir HARD FORMAT atın.En azından farkları daha iyi kavrarsınız.
arkadaşlar ben farkları buldum
1-artık bir tema değiştirmek istediğinizde üstüne sadece bir kere tıklayın ekran o tıkladığınız temaya dönüyor bir nevi önizleme oluyor
2-müzik çalarda artık telefonunuzdaki tüm şarkıları aratabilirsiniz
3-müzik çalarda yadaki çizgiden aşağıya doğru indiğinizde şarkıların baş harfleri gözüküyor
ayrı bir konu içinde resimlerle değ
Onların hepsi v50de geldi zaten yeni bir özellik değil :D