Wi-fi ve telefon hızı bariz bi şekilde fark ediliyor. Sensörler geliştirilmiş performans için güzel bi sürüm olmuş ama galeri n8 gibi yazmşsn ama alakası yok yine aynı bi fark yok galeride. Görsel olarak hiçbir değişiklik yok ve o menüdeki beyaz kare bugu daha düzeltilmemiş :)
Nokia 5800 v52.0.007 firmware çıktı !!
- 1
- 2
ben bulduklarım
iyileştirilmiş wifi
rds çalışması
iyileştirilmiş gps
artı sizin yazdıklarınız
V52 ile gözle görünür bir şey yok.Ama derinlemesine bakarsak çok şey var.
1-Wifi çekim ayarı ve gücü daha iyi.Bulunan kablosuz ağlaa bağlanma hızı artmış.
2-Ses düzenidaha iyi.Özellikle Philips marka müzik setleride bulunan incrdible surround ( ses şiddedi dengeleyicisi mantığı ) özelliğine benzeyen bir gelişim var.Bu da sesin kulağı yoruşunu düzeltiyor.
3-Dokunmatik özelliği biraz daha iyi.Ama yine de kalibrasyın ayarı tam olmadan olmuyor.Nokia bu işi çözebilir mi bilmem.
4-Kineting Scroll özelliği biraz daha iyi.Gerçi bu biraz da dokunmatik özellik ile paralel ama yine de az da olsa artış var.
5-Usb ve ya bluetooh ile bilgisayar ya da başka gir cihaza bağlanma ve veri aktarma hızında artış var ve özellikle bluetooth ile bulunabilme hız iyileştirilmiş.
6-Oyun oynama esnasında nadir de olsa yaşanan ( ki ekrandan kaynaklanıyordu ) takılmalar azalmış.Oyun oynama zevki daha iyi.
7-Radyo tarama ve dinleme esnasındaki kilitlenme ( nadir de olsa ) kalmamış gibi.
8-Bazı sistem dosyalarına erişi biraz daha kısıtlanmış.Amatör kullanıcılar için iyi bir durum.Ki bu dosyaların silinmesi çökmelere neden olabiliyordu.
vs vs..
valla bende yeni güncelledim hızı arttı wifi sıkıntısı vardı düzeldi ... yüklemeyenlere öneririm.
ben yükledim v52 yi çok güzel v51 de ki bi çok sorun giderilmiş sensör süper olmuş v51 deki hızından daha iyi dokunmatik geliştirilmiş bence ufak dokunuşları algılıyor v51 de bu olmuyordu ekranı mıncılamak gerekiyordu bu değişiklik hoşuma gitti menüler arasındaki geçiş hızı da daha iyi ve hızlı kısacası batarya v51 de iken 1 bucuk gün gidiordu şimdi ise 2 gün oldu daha 4 çubuk var bu güzel güzel tavsiye ederim yüklememiş olanlara:D
karub arkadaşım nokia 5800 devri geçti diyordun çok kötü telefon diyordun ama fikrini değiştirdin galiba
350tl istiyordun galiba kaç sattın?
Aylarca bu forumda Iphone'un aleyhine yorumlar yaptım (: Nokia bir gün mutlaka Iphone'u geçecektir dedim. Ve bir gün Nokia N8 isimli bir telefon çıkarmaya karar verdi.Tamam budur işte dedim.Ama yine aynı şey oldu.
Iphone sen iyisin be (: Her ne kadar her şeye rağmen seni sevmesem de iyisin ne yapalım (: Nokia utansın (:
arkadaşlar iphone yazılım yönünden ve işletim sistemi olarak daha başarılı olsada ovi storede her geçen gün gelişiyor ve daha da iyi oluyor daha b symbian3 güncellemeler gelecek ve dahada iyi olacak bu arada nokia n8 ve diğer nokia telefonlarını iphone ile kıyaslayan arkadaşlara iphonenin kasa kalitesi ve malzeme kalitesi hiçbir zaman nokia telefonları geçemez
Wi-fi ve telefon hızı bariz bi şekilde fark ediliyor. Sensörler geliştirilmiş performans için güzel bi sürüm olmuş ama galeri n8 gibi yazmşsn ama alakası yok yine aynı bi fark yok galeride. Görsel olarak hiçbir değişiklik yok ve o menüdeki beyaz kare bugu daha düzeltilmemiş :)Beyaz kare ? Açık uygulamalar için olanı mı ? Bende yok öyle bir sorun eğer sorun oysa.(Bazı forumlarda da duymuştum.)Bunun dışında iyi bir güncelleme olmuş telefon serileşmiş.
- 1
- 2