Gelen yeni özelikler:
- CPU performansı arttıldı
- Dokunmatik erişim hızlandı
- OVI Wifi bağlantı hatası giderildi
- Yeni OVI Maps eklendi
- Yeni galeri eklendi (sanırım n8,c6 gibi..)
>> Nokia Software Update programı ile bir kontrol edin isterseniz.
Yurt dışında çıkmış yakın zamanda bizede ulaşır wifi yoluyla :)
Nokia 5800 v52.0.007 firmware çıktı !!
- 1
- 2
Babamda 5800 var , söyliyim ona da:D
Bende s5233w var. Güncelleme olaymış aslında güzel olurmuşta, bunlarda da firewall var :D
arkadaslar sabahtan berı bu konuyu konusuyoruzda saolsun bir kaç arkadas fikir beyan ettiler birde sizlere sormadan almak istemedim...hd 5670 erkan kartı aldım ancak işlemcim eski oldugu için uyum saglamadı kasıyo oyun oynarken.anakart ve işlemci almak istiyorum bütçem toplamda (300-350) sizce nasıl birsey alabılırım..
( ram 2 gb 667 mhz)
Tamam lütfen birbirinizi kırmayın haklısın ama konuyu burda açmış bulunmuş bir daha yapmaz zannediyorum baksana onunda sıkıntısı var ar niyeti olduğunu zannetmiyorum neyse zaten kendisi konunun dışında konu başlığını açmış.açıklaman için tsekkurler taşcı dedıgın gıbı zaten konu dısında konu actım buradan mesgul etmemek ıcın ama gerek yoktu o lafa. neyse kusurabakma Karub zaten baskada bırsey yazmadım...konuyu dagıtmak gıbı bır nıyetımde yoktu zaten ok..
açıklaman için tsekkurler taşcı dedıgın gıbı zaten konu dısında konu actım buradan mesgul etmemek ıcın ama gerek yoktu o lafa. neyse kusurabakma Karub zaten baskada bırsey yazmadım...konuyu dagıtmak gıbı bır nıyetımde yoktu zaten ok..
Anlıyorum.
Forum kurallarınca uygun olmayan bir davranış olduğu için söyledim :)
güncellemeyi yükledim ama pek bi fark göremedim biraz performans artışı var, dokunmatik ekran daha düzgün çalışmaya başladı, menülerdeki kaydırma daha düzgün ve seri olmaya başladı.
ilk bakışta sadece bunları farkettim
ben telefonu güncelledim herhangi bir farklılık göremedim adece harfler kalınlaşmış ve galeri aynı hiçbir farklılık yok
5800 ile corby nasıl kıyaslıyosunuz sırf bir kapasitif ekran var diye kapasitif ekran olsa ne olacak işletim sistemi varmı siz bana onu söyleyin 5800 harika bir telefon kimse 5800 kötü diyemez v52 farkettiğim değişiklikler:
sensör daha hızlı
menu kaydırmaları daha seri
açılış daha az
artık internet ten atmıyor
dokunmatik daha duyarlı
şunu anlayamıyorum ben 5800'ı bu kadar sevmeyen birisi neden hep 5800 ile ilgili konuları açıyor açmayın demiyorum ama çok fazla kötülüyorsunuz....
walla ben yükledim pek bi değişiklik göremedim hepsi aynı özellikle haritalara baktım onda da yoktur yani şuraya şu gelmiş diyen bi arkadas varsa ne geldigini soylesinde ögrenelim tekrar deneriz güncellemeyi ona göre
- 1
- 2