merhabalar.bir hafta önce nokia 5800 aldım.fakat web browserda video izleyemiyorum.dün çok ilginç bir şey keşfettim yalnız.browser kimi flash videoları açıyor kimi açmıyor.youtube,izlesene gibi video sitelerinden ya da last fm den müzik dinleyemiyorum.dün başka bir video sitesine girdim(dizivefilm.com).orda kimi videoları izleyebildim kimini izleyemedim.sonra bilgisayarda izlediğim ve izleyemediğim videolara sağ tıkladığımda adobe flash 10 yazısı çıktı.buna göre browser neden kimi flash tabanlı videoları açıyor kimisi ise açamıyor.(not buarada iki gün evvel nokia uygulama güncellemeden flash lite 3.0 ı 3.1 e güncelledim.)teşekkürler
Nokia 5800 XM-web browser sorunu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
247 mesaj
Actionscript 4 ile yapılmışları desteklemiyordur belki
Yıllanmış Üye
131 mesaj
bunu bende anlayamadım bende 5800 kullanıyorum
Üye
50 mesaj
5800 da yazılım ıle bırlıkte flash player 9 yuklu gelıyor veyada daha alt surumu ve ınternette bazı sıteler flash olarak 9 u kullanıyor bazı sıtelerde 10 surumunu telefon 9 surumu olan flash ları acıyor ustunu veya altını acamıyor bu yzuden sorun yasıyorsunuz. baska bır web browser yuklemeyı deneyın veyada telefonunuza flash player 10 yuklemeyı deneyın sorun cozulucektır.