İyi günler arkadaşlar. Şubat ayı gibi aldım telefonumu. Yaklaşık 1 ay evvelde güncelleme yaptım. Dün geceye kadar hiçbir sıkıntım yoktu.Telefonu gayet rahat ve kullanışlı bir şekilde kulanmaktaydım. Dün gece 23 gibi telefonumu şarjdan çektim. Hiç mi hiç kullanmadım sabah 06.30 da kalktım tek diş şarj kalmış. Tekrar şarj a taktım. saat 08.30 gibi full halde şarjdan çektim. saat 10 gibi tekrar 3 düşe düşmüş. Birdenbire ne oldu da telefonum bu hale geldi anlayamadım. Sorun ne olabilir?
Nokia 5800 Xpress Music şarj süresi:(
Evet bencede orjinal bir batarya alın.. Sorun %95 bataryada ama alacaksanız eğer NokiaShoplardan alın.. Cebinizi bir kaç lira fazla yakabilir ama kesin orjinal olur. Çok gördüm orjinal diye çin malı batarya satanları hemde orjinal fiyatına.. :)
arkadaşlar bataryam zaten orjinal. sıfır telefon. bataryayı falan değştirmedim ki?
arkadaşlar bataryam zaten orjinal. sıfır telefon. bataryayı falan değştirmedim ki?
Bataryası orjinalde mesele benim eski telefonum nokia n73 dü.. Bir kere aceleyle çıkmam gerekti ve tamda o sırada bitmek üzreydi bende 10 dk şarj etmiştim sonra nasıl olsa gelene kadar işimi görür diye çıkarığ gitmiştim. Ondan sonra bataryası az gitmeye başladı belki sizde buna benzer birşey yapmışsınızdır ama sizinki aşırı bir problem.. Şarj ediyorum, açtığımda 3kademe kaldı demişsiniz.. Bana kalırsa bir batarya alın :)Son Düzenleme: Karub ~ 19 Mayıs 2010 21:04
Garantisi devam ediyorsa düşünmeden götürün.
Geçen hafta benzer, belkide aynı sorun bende de oldu.7 diş şarjım vardı ve 2buçuk 3 saatte hiçbir şey yapmadığım halde batarya boşaldı...Onuda telefonu elime alınca farketmiştim.Çünkü telefon yanıyordu! Batarya fena ısınmıştı.Sanki çok yüksek kalite, aralıksız vidyo izlemişim gibiydi.Ama bırakın vidyoyu ufak bir uygulama dahi açmamıştım.
Telefonu kapatım açtım ve 1, 2 dakika içersinde telefon normal ısısına döndü...
Ne oldu bilmiyorum ama ben önemsemedim.Tekrarlanmadı zaten.