arkadaşlar ben nokia 5800 almak istiyorum.Telefonu HEPSİBURADA.COM dan almak istiyorum.Bu arada sizlere sorum bu telefonun SİYAH olanı nasıl?
nokia 5800 xpressmusic
Sony Ericsson K850i tavsiye ederim...
Bence çok iyi bir şeçim yapmışsın bende yaklaış 1,5 ay önce hepsiburada.comdan aldım ve şimdiye kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.
Sony Ericsson K850i tavsiye ederim...Süper!
Nokia 5800' ı tavsiye ederim.. Siyah son sürüm ama mavi daha hoş oluyor. Bende hepsiburadadan alalı epey zaman oldu. Hiç sorun yok en fazla 3gün içinde elinizde olur benim 2gün içinde elimde oldu, gideceği yere göre değişiyor :)
normal tuşlu telefonla oyun oynamayı seven biri 5800'ın dokunmatik ekranıyla oyun oynamadan pek zevk alamaz bence dün tel'in içindeki araba yarışı ile test ettim oyuna hakim olamıyorsunuz ve hevesim kırıldı telefona özellik olarak baktığınızda çok imkan veren bir telefon şuanda kampanya dahilinde 529 tl'ye satılıyor ve heryerde bulamıyorsunuz bulsanızda istediğiniz renk yok.bende siyahını düşünüyordum ama dediğim gibi oyun performansı beni düşündürdü açıkcası....birde stok eritme çabası var bu telefonda neden acaba iphona rakip çıkan telefon kelepir fiyata düşürüldü bu da düşündürüyor insanı....
nokia 5800 iyi bir telefon
O oyunu nasıl oynamaya çalşıtınız bilmiyorum ama dokunarak oynamaya çalıştıysanız oynayamamışsınızdır,oyun oynamak için telefonu direksyon gibi sağa sola çevirerek oynamanız gerekiyor.
bununla oyun oyun oynaması güzel oluyor
normal tuşlu telefonla oyun oynamayı seven biri 5800'ın dokunmatik ekranıyla oyun oynamadan pek zevk alamaz bence dün tel'in içindeki araba yarışı ile test ettim oyuna hakim olamıyorsunuz ve hevesim kırıldı telefona özellik olarak baktığınızda çok imkan veren bir telefon şuanda kampanya dahilinde 529 tl'ye satılıyor ve heryerde bulamıyorsunuz bulsanızda istediğiniz renk yok.bende siyahını düşünüyordum ama dediğim gibi oyun performansı beni düşündürdü açıkcası....birde stok eritme çabası var bu telefonda neden acaba iphona rakip çıkan telefon kelepir fiyata düşürüldü bu da düşündürüyor insanı....Bunun nedeni çok basit. Yılbaşına doğru X6 piyasaya sürülecek ve Nokia stokları eritmek istiyor.