Telefonda zaten mevcut olan resimler ve videolar galeride gözükmüyor.Yeni bir resim veya video çektiğimde de ilk gözüküyorlar fakat teli kapatıp açınca galeride ve video merkezinde gözükmüyor nedense.Acaba neden böyle bir fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim
Nokia 5800 Yeni Bir Sorun
Cihazınız kaçıncı seriden acaba. İlk çıktığındamı almıştınız.<
Hayır yeni aldım.1 ay olmuştur.
ben de almayı düşünüyodum 2-3 gündür sogudum. dün de 5800 bir konu vardı. telefonun rengi nedir
siyah renk benimkisi.aslında ben memnunum telefondan asıl anlamadığım virüs bulaşmıştır diye verdiğim servis sadece sürümü güncellemiş sorun hala devam ediyor.bu nasıl oluyor ben onu anlamadım
ben de aynı telefona sahibim ve 5 yakınımda daha 5800 var. bu problemi ilk sizde görüyorum. telefon içindeki dosya yöneticisinden ve telefonu bilgisayara bağlayıp bilgisayardan video ve resimlerinizin yerlerini belirleyin. içeriğin bulunduğu klasörde farklı uzantıya sahip şüpheli dosyaları temizleyin. telefonun için de bir antivirüs programıyla taratın. zararlı yazılımlardan kaynaklanacak problemlerin çözülmesi gerekir.
Hafıza kartını biçimlendirin öyle deneyin. Telefona yeniden yazılım yükledilerse formatla virüslerde silinmiştir ama hafıza kartında kalmış olabilir. O yüzden mutlaka 1 kere hafıza kartını biçimlendirin. Yine çekin deneyin. Olmazsa Görüntü ve videolarınız telefon hafızasına kaydederek deneyin. Bu sefer görünüyosa sorun hafıza kartındadır. Garantiye götürün hafıza kartı problemi diyerekten. Sonucu yazın olmazsa başka çözüm yolları arayalım.
5800 ün sorun çıkartmadığı bir gün yok ki zaten .. şaka gibi telefon
Sorun falan yok nokia pc suite yada ovi suite yükleyipde firmware 3 ve 4 gecmek cokmu zor zaten kurunca program kendisi yeni güncelleme var diyor.
aldiginiz tellerde büyük ihtimal firmware olarak symbianin ilk dokunmatik destekli romlari mevcut hatalari düzeltilmis 3 yada 4 gecin.
Telefonun tüm sorunları giderildi ama nedense belli Iphone kullanıcıları 5800'ın ucuzluğundanmı bilinmez 5800'ı bayağı kötülediler..
Elinize aldığınız telefonun önce kötü yanlarını görmek için uğraşırsanız sadece 5800 için değil iphone ya da bir başka telefonun da aynı türde sorunlar ile karşı karşıya kaldığını görürsünüz.
Mesela ben 5800 almadan önce HTC Touch pro hastasıydım.Telefonu bir kez elime aldım ve görünüm , program olarak harika bir telefon olduğunu gördüm. 5800 ile HTC touch pro 'yu yan yana koydum arada pek bir fark göremedim. Tamam programsal olarak HTC daha iyi.Bu bir gerçek.Ama bir telefona 1500 TL verdikten sonra 5800 ile aynı işleri yapacağını anladığınızda HTC ye bu kadar para vermenin gereksiz olduğunu anlıyorsunuz.
Demek istediğim , evet 5800 'ın sorunları da var.Bu bir gerçek.Ama artıları da fazla.
Mesela, 5800 'ın kamerası biraz daha iyi olabilirdi.5800'dan daha önce piyasaya sürülmüş olan ve 2.0 mp kamerası olan 5320 'nin kamerası , carl zeiss 3.0 mp kameraya sahip olan 5800 'a göre daha iyi.Bence.Ama , 5800 'ın odaklama, zoom ve flash 'ı 5320'ye göre daha iyi. :) Yani 5800 'ın kamerası daha kötü diyerek bu telefon bir işe yaramaz demek biraz haksız olur.
En başta , bluetooth, 3G, Wifi, dokunmatik, MP3 çalar özelliklerini bir arada bulunduran 500 TL 'ye kaç tane telefon var.Ya da bütün bu özelliklere sahip olan Iphone ile 5800 'dan fazla olarak ne yapacaksınız :) Hiç bir şey.Tamam zevkler ve renkler tartışılmaz elbette ama dediğim gibi elinizdeki telefonun bütün özellikleri beğenip bir kötü özelliğini gördükten sonra o bütün iyi özelliklerini bir kenara atım bu telefon ne işe yarar derseniz telefona haksızlık etmiş olursunuz.
Bunlar benim şahsi düşüncemdir:)