Nokia 5800

CarlJohnson
23-01-2010, 18:53   |  #1  
CarlJohnson avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,081 mesaj

Arkadaslar Nokia 5800 XpressMusic kullancısıyım malum sorumda bu konuda..bu mübarek telefonda gizlilik ayarı denen sey yok mudur acaba?soyle anlatıyım..onceden samsung d900i kullanıordum gizlilik kısmında rehber mesajlar vs istedigim herseye istedigim şifreyi koyabiliyordum.bu telefondada o ayar war mı acaba bulamadım ben yardım ederseniz sevnirm :) telefonu birine werince müzik dinlesin diye haldur huldur herseyi kurcalayamasın o arada istyorm.

Jorell
14-02-2010, 23:07   |  #2  
Jorell avatarı
Yıllanmış Üye
614 mesaj

Valla Nokia kullandım hep, 7610, 3250, şimdi 5800 kullanıyorum, hiç görmedim duymadım öyle bi şifreleme. Var mıdır bilmiyorum.

Bu arada, konu açıkken ben de şunu sorayım, filmleri falan telefona küçük boyutta atmak için özel bir program gerekli mi ? Henüz denemedim de. :)

CarlJohnson
16-02-2010, 16:37   |  #3  
CarlJohnson avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,081 mesaj

ben birkac video atmıştım telefonada direkt olarak atılmıyor diye biliyorum yani converter denen mübarek program gereklidir büyük ihtimal :) kendi adıma direk attıgımda pc den acılmadı diye hatırlıyorum tabi ilk attıgımın üstnden 9 ay gecti ama acılmadıgı için converter indirmiştim o da kısıtlı versiyon oldugu için videoların ilk bes dk sını cevirebilmiştim ancak uygun formata :)