Siemenes C55 marka emektar bir telefonum var. 5 yıl mı oldu 6 yıl mı ne zaman aldığımı unuttum. Aldığımda bir bende bir de George W. Bush'da vardı işte anlayın. (Şaka şaka, bir de Steven spielberg'de) Birlikte geçirdiğimiz duygu dolu yılların ardından atık ayrılıyoruz. Çorap değiştirir gibi telefon değiştirmeyi sevmeyen bir yapıda olduğum için ve bu telefonu da yıllarca kullanmayı düşündüğüm için doğru bir seçim yapmak istiyorum ama dinozorların yaşadığı dönemden beri cep telefonu vitrinlerine bakmadığım için telefonlar hakkında hiçbir bilgim yok. Şöyle google'la kolkola kısa bir sörfün ardından Nokia 6300 olabilir diye düşünüyorum ama hakkında çok farklı yorumlar var kimi şarjı bir hafta gidiyor demiş kimi hergün şarj ediyorum... Kimi fotoğraf kalitesi iyi demiş kimi berbat. Kullanan arkadaşlar varsa ve değerli yorumlarıyla beni aydınlatırlarsa sevinirim.
Nokia 6300
nokıa 6300 fiyatına göre süper bir telefon bence dört dörtlük şarjı gitmiyor diyenin tlfonu kesin bozuk :D
nokia 6300
iyi yönleri:
* Fiyatına göre özellikleri gerçekten süper
* 2MP kamerası gerçekten süper çözünürlükte
* 16 milyon ekran rengi var.
* yani ideal bir telen
* malzeme kalitesi olarak gerçekten süper dış malzemesi çok güzel klasik bir telefon
Kötü yanları:
* İtiraz eden olabilir ama bizzat teli ben kullandım 1 ay ve sonra şarzı az gidiyor diye hemen sattım
* pcden bluetootla program oyun vs atamıyorsunuz nokia Pc Suite olması gerek
* başka kötü yanını görmedim
Fiyatına göre Harikaa......
6300 çok güzel bir telefon olduğu kesin. kamerası çok işlevsel fakat fotografları dik çekiyo gibi geliyo bana diğer özellikleride fiyatına göre çok güzel
Telefonu aldım. 1 ay gibi bir süre oldu. Öncelikle gayet şık ve kullanımı kolay bir telefon. Menüler oldukça geniş ve kullanışlı birçok özellikle dolu. Gövdesi paslanmaz çelik olduğu için alışılandan biraz daha ağır ama zamanla alışıyor insan. Kamera yeterli ışıkta iyi çekim yapıyor ama ışıklandırmanın yeterli olmadığı ortamlarda kalite oldukça düşük, yeşil ton ağırlıklı puslu bir görüntü elde ediyorsunuz. Ee, ne de olsa flash yok. Hem yatay hem de dikey çekim yapabiliyor. Ekran kalitesi mükemmel diyebilirim. Çözünürlük ve ekran parlaklığı diğer birçok telefonun üstünde. Multimedya özellikleri(radyo, mp3 player) kullanışlı. Kulaklığın üzerindeki tek düğme ile sarkı listesinde gezinmek mümkün. İkide bir telefonu kurcalamaya gerek kalmıyor. Ama kumandaya bir iki fonksiyon daha eklense daha iyi olurdu diye düşünmeden de edemiyor insan. Orjinal kulaklıkların ses kalitesi diğer bütün telefonlarda olduğu gibi pek iyi sayılmaz. Handsfree özelliğinden feragat etmek şartıyla başka bir kulaklıkla daha kaliteli ses almak mümkün. En çok tartışılan konu olan şarj süresi ise kullanımla doğru orantılı. Normal bir kullanımla 7 gün'e kadar bekleme süresine sahip. Ancak telefonu olağandan biraz daha fazla kullanıyorsanız, ya da multimedya özelliklerini çok sık kullanıyorsanız 3 günü geçmek hayal sayılabilir. Ancak bu standartlara sahip bir telefon için bu normal. Nihayetinde yoğun ve sık kullanıma uzun süre dayanabilecek bu özelliklere sahip ve bu şıklıkta bir telefon bulmak imkansız. Almayı düşünenlere tavsiye ederim...
nokia hangi telefonunda tam özellikli birtelefonu var ki 6300 seni bi 5 sene götürü
kerzey35nokia hangi telefonunda tam özellikli birtelefonu var ki 6300 seni bi 5 sene götürün96 da war n95 de olmayan şıklık sornunuda çözülmüş durumda
6300 ı arkadaşım aldı nokia pc suite i yanında weriolar sanırım cd de yani pc suite bir eksi deil şarzının nasıl gittiqini bilmiorum ama www.gsmarena.com da kesinlikle özellikleri yazıodur aslında kız hilary duff un klbinde qördü die aldı ama fiyatına qöre süper bir telefon
sevgili papatyasever bende sizin gibi hayatıma c55 le başladım şimdide 6300la devam ediyorum 6300da özellikler bitmiyor.kim ne dersin çok kullanışlı harika bir telefon.:.
bende türkcell kampanyasından aldım.289 ytl ye zaten çok kullanışlı ve nokia nın belki de en şık en yakışıklı tasarımıyla göz kamaştıran telefonu desek yeridir.herkese tavsiye ederim kaçırmadan alın üretimi durmadan alın derim...
bende kullanıyorum ve suanda kullanmaktayım süper telefon kım ne derse desin harıka sadece sarjı az gıdıyor tek sorun bu programda yuklenıyor oyunda yuklenıyor.. bluetootla süper tek kelımeyle